Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Nero Burning Rom (https://forum.cdrinfo.pl/f2/nero-burning-rom-35705/)

italerii 07.06.2004 21:29

dzięki wszystkim za pomoc ale błąd o którym pisałem spowodowany był włączeniem emulacji a daemonie, po jej wyłączeniu wszystko działa jak należy

kraluk 07.06.2004 20:42

Cytat:

Napisany przez italerii
kompa z nero czyściłem parę razy, lecz on gdzieś nadal zapisuje jakieś informację w rejestrze. nie umiem usunąć ich z rejestru, jak temu zaradzić

Skasuj Nero i użyj programu RegCleaner (czy jakoś tak) - ten soft wyczyści rejestr ze zbędnych kluczy.

Mily_ 07.06.2004 19:01

pogrzeb jeszcze troche a jak to nie poskutkuje to trza posłuchać Whitemana i formata zrobić

italerii 07.06.2004 18:59

kompa z nero czyściłem parę razy, lecz on gdzieś nadal zapisuje jakieś informację w rejestrze. nie umiem usunąć ich z rejestru, jak temu zaradzić

Edwardo 07.06.2004 18:58

Cytat:

Napisany przez Mily666
właściwie........ dobra mój błąd. mam nadzieję że za przyznanie sie sąd mi da tylko dożywocie

hmmm biorac polskie realia sądownictwa to powinienes wlasnie dozywocie dostac...
heh...
bo to Polska wlasnie!

Mily_ 07.06.2004 18:56

właściwie........ dobra mój błąd. mam nadzieję że za przyznanie sie sąd mi da tylko dożywocie

italerii 07.06.2004 18:55

nic właśnie nie robiłem ze sterownikami poprostu od zawsze używałem takich samych ustawień i w pewnej chwili wszystko się s******yło ??

Edwardo 07.06.2004 18:54

Cytat:

Napisany przez Mily666
nie chodzi mi Edwardo o to żeby kupować nowy sprzęt. Masz może przyjaciół lub przyjaciółki którzy mają kompy?? Jak tak to ok a jak nie to rozumiem cię :>

skoro alkohol nagrywa, to wina lezy po stronie softu - w tym wypadku nero.
wiec nie widze najmiejszego sesnu podpinania pod inny sprzet.

Edwardo 07.06.2004 18:53

Cytat:

Napisany przez italerii
A czy możliwe jest że zablokowali mi nero przez sieć, gdy doszli ze nie mam do końca "oryginalnej wersji" ? (może była żle ulepszona - i poszły takie informacje w świat) Np. gdy nagrywałem płytkę przy podłączeniu do netu

nie, nie...
ja caly czas podpiety jestem... nie ma takiej mozliwosci.
wez wywal tego nero dokladnie, a potem zainstluj najnowsza wersje.
i zoabcz co bedzie sie dzialo.
a nie mieszales przypadkiem ze sterami?

Mily_ 07.06.2004 18:52

nie chodzi mi Edwardo o to żeby kupować nowy sprzęt. Masz może przyjaciół lub przyjaciółki którzy mają kompy?? Jak tak to ok a jak nie to rozumiem cię :>

italerii 07.06.2004 18:51

A czy możliwe jest że zablokowali mi nero przez sieć, gdy doszli ze nie mam do końca "oryginalnej wersji" ? (może była żle ulepszona - i poszły takie informacje w świat) Np. gdy nagrywałem płytkę przy podłączeniu do netu

Edwardo 07.06.2004 18:50

Cytat:

Napisany przez Mily666
A spróbuj jeszcze (jak nie poskutkują ww. sposoby) podłączyć palare do innego kompa

tak, rozwiazanie najlepsze, kup innu komputer wogole...
wez zmien wszytko, zostaw nagrywarke a wszytko inne wywal.

czizus... podpinac nagrywarke pod inny sprzet tylko dlatego ze sie nero je*ie...
gratuluje...

Mily_ 07.06.2004 18:39

A spróbuj jeszcze (jak nie poskutkują ww. sposoby) podłączyć palare do innego kompa

WhiteMan 07.06.2004 18:38

to chyba trzema formata c: :-(

kraluk 07.06.2004 18:38

1. Włącz DMA
2. Zainstaluj ForceASPI 1.7
3. Zainstajuj najnowsze Nero.

--UPDATE--
Jeśli Alcohol działa poprawnie, a Nero nie to zastosuj się do ptk. 3...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06.