![]() |
dzięki wszystkim za pomoc ale błąd o którym pisałem spowodowany był włączeniem emulacji a daemonie, po jej wyłączeniu wszystko działa jak należy
|
Cytat:
|
pogrzeb jeszcze troche a jak to nie poskutkuje to trza posłuchać Whitemana i formata zrobić
|
kompa z nero czyściłem parę razy, lecz on gdzieś nadal zapisuje jakieś informację w rejestrze. nie umiem usunąć ich z rejestru, jak temu zaradzić
|
Cytat:
hmmm biorac polskie realia sądownictwa to powinienes wlasnie dozywocie dostac... heh... bo to Polska wlasnie! |
właściwie........ dobra mój błąd. mam nadzieję że za przyznanie sie sąd mi da tylko dożywocie
|
nic właśnie nie robiłem ze sterownikami poprostu od zawsze używałem takich samych ustawień i w pewnej chwili wszystko się s******yło ??
|
Cytat:
skoro alkohol nagrywa, to wina lezy po stronie softu - w tym wypadku nero. wiec nie widze najmiejszego sesnu podpinania pod inny sprzet. |
Cytat:
nie, nie... ja caly czas podpiety jestem... nie ma takiej mozliwosci. wez wywal tego nero dokladnie, a potem zainstluj najnowsza wersje. i zoabcz co bedzie sie dzialo. a nie mieszales przypadkiem ze sterami? |
nie chodzi mi Edwardo o to żeby kupować nowy sprzęt. Masz może przyjaciół lub przyjaciółki którzy mają kompy?? Jak tak to ok a jak nie to rozumiem cię :>
|
A czy możliwe jest że zablokowali mi nero przez sieć, gdy doszli ze nie mam do końca "oryginalnej wersji" ? (może była żle ulepszona - i poszły takie informacje w świat) Np. gdy nagrywałem płytkę przy podłączeniu do netu
|
Cytat:
tak, rozwiazanie najlepsze, kup innu komputer wogole... wez zmien wszytko, zostaw nagrywarke a wszytko inne wywal. czizus... podpinac nagrywarke pod inny sprzet tylko dlatego ze sie nero je*ie... gratuluje... |
A spróbuj jeszcze (jak nie poskutkują ww. sposoby) podłączyć palare do innego kompa
|
to chyba trzema formata c: :-(
|
1. Włącz DMA
2. Zainstaluj ForceASPI 1.7 3. Zainstajuj najnowsze Nero. --UPDATE-- Jeśli Alcohol działa poprawnie, a Nero nie to zastosuj się do ptk. 3... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06. |