![]() |
Mam pytanie odnośnie rodzielenia 2 filmów
Witam mam pytanko. Mam płytke DVD na której są dwa filmy chce te filmy nagrać na osobnych płytkach które pliki mam przegrać aby jeden i drógi film działał?? Bardzo prosze o odpowiedz.
|
DVDShrink + opcja Reauthor lub CloneDVD2.
mjq |
Cytat:
czy mozna takie menu zrobić jakimś programem(np dvdmaestro) a pote podmienic tylko początkowe Vob'y odpowiedzialne za menu?????????? |
Cytat:
mjq |
Cytat:
mam TYLKO film (bez menu) : VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1.VOB VTS_01_2.VOB VTS_01_3.VOB i tu jest moje pytanie!!! 1.w jaki sposób (chodzi mi o program) można zrobić to tagiego filmu menu , bo niestety dvd maestro nie czyta Vob'ów, natomist robi to np. TMEGE DVD Author z tym że ma bardzooooo skromne menu 2.czy można zrobić tak : a) wrzucam jakiś kawałek filmu do dvd maestro b) przygotowuje cały projekt itd. c) kompiluje mój kawałek filmu i w ten sposób będe miał: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1.VOB VTS_01_2.VOB czy można zamienić pliki menu (VTS_01_0.BUP,VTS_01_0.IFO,VTS_01_1.VOB ) filmu skompilowanego w dvd maestro z plikami mojego filmu????? w ten sposób mógłbym miec w łatwy sposób zrobione menu!!! Rozważam to tylko teoretycznie i nie wiem czy takie zamiany będą potem akceptowane przez film bądź menu ?? co myślicie na ten temat ?? może jakieś sugestie?? |
Cytat:
mjq |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:18. |