![]() |
progs do "szpiegowania" klawiatury
witam
potrzebuję program który zapisze wszystkie przyciski wciskane na klawiaturze starczy mi nazwa ale linkiem też nie pogardze :D thx |
Acronis Privacy Expert Suite 7.0 Build
Trzeba odwiedzać linkownie...a napewno forumowiczów :) [ http://emulek.net/modules.php?name=N...ticle&sid=1310 ] |
@Kasprzak
to co zapodales sluzy do czyszczenia systemu, a kolega szuka czegos do rejestrowania przycisnietych klawiszy @michal_zb tego typu programy zwia sie keyloggerami, wpisz np. w emule keylogger i powinienes troche wynikow miec |
netbus+trojan coś takiego umie... ;)
|
Cytat:
nie wiedziałem co wpisać dlatego były marnego wyniki... |
SpyMyPC (monitoruje klawiature, uruchamiane progsy),
xpcspy (j.w. + robi screenshoty co ustawioną ilość minut) |
Byl kiedys taki program AppsTraka 1.3.....nietylko widzial co wciskalo sie z klawiatury
ale tez co sie otwieralo |
Cytat:
I wszystko jasne.... :spoko: :spoko: |
Cytat:
|
spodobał mi się Perfect Keylogger 5.3.1.6 :D
zapisyje przyciski, stronki, robi screeny... całkiem porządny ale i tak wielkie :piwo: za odpowiedzi |
przepraszam wszystkich za moj blad.przeczytalem ten czarny napis i myslalem ze to chodzi o opis do programu :)
@kowalik:pewnie ze jasne :] |
A ja polecam Winvestigator :)
Ma między innymi funkcje takie jak: robienie screenów, wysyłanie logów na maila, zapisywanie używanych na komputerze programów, otwieranych stron www, wpisywane z klawiatury teksty (także haseł ukrywanych w postaci gwiazdek). itd. |
a ja używam tego - SpyMyPC i też jestem zadowolony ale nieomieszkam spróbować tego Perfect Keyloggera
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27. |