![]() |
Jakie seriale SF lubicie ?
Bo ja najbardziej cenię :
- Star Trek DS9 - Babylon 5 - Star Trek Voyager - Star Trek Next Generation Jabba |
X-files i tylko to!!
|
Star Trek NxG
Powrót na Ziemię Lexx (najdziwniejszy serial, jaki widziałem) szkoda, że Wizja 1 już nie ustnieje :ysz: nadawała świetne seriale SF. |
Stargate SG-1 !!!ROXX!!!
X-Files Smallville Alias, 24 - to juz mniej SF :P |
Star Trek !!! prawie wszystkie serie, troche mniej Voyagera - kabieta kapitan... niedopuszczalne ;)
Gwiezdna Eskadra - byl kiedys taki na Polsacie, bardzo fajny |
X-files!!!
i troszke Tajemnice Smallville ;). |
millenium
stargate sg1 Lexx the dark zone witchblade kindred ST voyager St Ds9 babylon5 space above and beyond i jeszcze pare innych :) |
X-files, Millennium, Kameleon.....
|
A ja z SF to kocham te ogloszenia komitetow wyborczych co teraz leca przed wyborami...
Startrek nawet mi sie podobal. To Smallville tez nie jest zle. Gwiezdne Wrota tez spoko ... ale chyba to sie najszybciej nudzi. Podobnie X-files. |
X-Files
Roswell |
Star Trek Voyager!!!
|
Stargate SG-1 BEZAPELACYJNIE De BEST :)
Nowa ziemia czy druga ziemia ( tam byly takie chlopki co z pod ziemi wychodzily i nic nie gadaly ;))) Smallville X-File Gwiezdna Eskadra |
w sumie to nie ogladam TV, ale czasem zerkalem na Roswell i Smallwill tylko ze nie wiem ktory o czym jest :)
a swego czasu jeszcze lubialem siedziec przed Sliders. ale to bylo dawno dawno... a teraz nie mam TV :) |
- X-files
- Czynnik PSI - MacGyver ;) - The Simpson (animowany) :spoko: .update. Te dwa ostatnie to nie SF ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:04. |