![]() |
Cytat:
jeszcze Dajmos wymiatał :) |
hehehe YATTAMAN, TYGRYSIA MASKA, GENERAL DAIMOS i GIGI La Trotola ;D:D:D: TO byly HITY ! :>
|
Cytat:
A teraz po 11 latach zaczyna wychodzic to (oczywiscie w Stanach ... ) na DVD. Mam juz pierwszy sezon i dwie plytki The Best Of... A zamierzam miec wszystkie. :) |
Cytat:
A pamietacie serial Nietykalni?? na podstawie filmu De Palmy o tym samym tytule. Jeden z trzech seriali, ktorego widzialem wszystki idcinki, dwa pozostale, to Twin Peaks i Gwiezdna eskadra |
Cytat:
|
Cytat:
Air, sprawdź PW :) |
Cytat:
Cytat:
|
dobra, a o bajkach tez mozemy gadac? ale tych z Poloni1 :)
pamietacie moze Tigermen albo Yatamen? ale czaderskie to bylo...kurde... a jak dawno to bylo... |
A oto moja lista:
Z Archwum X MacGyver Grom w raju J.A.G. i tak jak Mac wspominał Drużyna A RuLeZz |
Cytat:
napewno byl insporacja dla "kiepskich" Nawet moja mama, ktora uwazala to za *****ne smiala sie zawsze :) Takie totalne wysmianie styl pogoni za kasa itd. |
A swiat wedlug Bundych ... Najbardziej mi sie podobalo jak gosc w prostacki i dobitny sposob jechal po swojej zarozumialej sasiadce :)
Ale to byl gosc na ktorego milo bylo popatrzec. Taki nawet inteligentny gosc ktoremu niezbyt sie poszczescilo i ktorego zzarlo lenistwo... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
and John "Hannibal" Smith, Peck (chyba tak to się pisze), Murdock 8) |
Cytat:
|
Ja odnawiam swoją listę ;):
Alias (Agentka o stu twarzach) 24 godziny X-Files (Z Archwum X) [pierwsze serie] Stargate SG-1 (Gwiezdne Wrota) Airwolf Nieustraszony MacGyver Baza Pensacola Grom w raju J.A.G.-Wojskowe Biuro Śledcze Sfora Viper Misja w czasie F/X |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:45. |