![]() |
Kiedys byl rowniez inny ciekawy sposob wypalania plytek. O ile sie myle, bylo to z uzyciem jakiegos rodzaju miotacza ognia ;) Bylo o tym na forum, ale w zyciu nie przypomne sobie, kiedy i z jakiej okazji...
|
Pewnie "wypalales" z za duza predkoscia. W takim tosterze plytki trzeba wypalac powoli, az nabiora zlocistego koloru ;).
|
Dziwne zrobiłem to samo i nie działa ??? może jakoś fatal error się w to0sterze włączyl ??? :D
|
Banknot wsadzamy do pralki i dodajemy duuza ilosc wybielacza - sprawdzone :spoko:.
|
uwaga sposob na banknoty:
wsadzamy do zmywarki [wiecej szczegolow niepodam bo to moj patent :P] |
A moze ktos napisze jak skopiowac banknot 200zl ? sasiad powiedzial, ze mam go wsadzic pod wycieraczke, a potem kopie wyciagnac z pod poduszki...
Jakos nie wyszlo :( |
Kurcze, a ja nie mam w domu ani mikrofalowki ani tostera. Szkoda, napewno jakosc wypalonych plytek jest duzo lepsza niz na moim Nec'u.
Moze w piekarniku tez to dziala, albo chociaz na patelni (tylko pewnie trzeba uwazac na rozpryskujacy olej ;)). |
Cytat:
|
a ja chciałem kupić nagrywarkę dvd :ysz:
dzięki temu odkryciu zaoszczędzę kilkaset zł. dzisiaj jestem już padnięty, ale jutro z rana wrzucam ut2004 i robię 2 kopie :P |
Ta plyta byla robiona w mikrofali (jak ktos w komentarzu zauwazyl - widac nawet talerzyk).
Pomysl jest zapozyczony - ja testami plyt CD w mikrofali zajmowalem sie rok temu : http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=23704&page=3 ZADAM ODSZKODOWANIA || |
W nowym firmware do tego toste....... tej Nagrywarki jest mozliwosc robienia nadrukow na "plytach" !! oto zdjeciw (przepraszam za jakosc):
http://www.telix.pl/images/article/toast2.jpg |
heh...dobre wypalanko:)
Ciekawe ciekawe.. Chyba jedno z najlepszych zabezpieczen Toster v2 - grupy pracują nad crackami i sposobem ominiecia |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
:rotfl: |
To musiałeś pomylić strony, tzn wsadzić pustą w miejsce pelnej.
Do odzyskiwania danych dobry jest mój piec CO ^_^ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:27. |