![]() |
Cytat:
W moim gim funkcje są, ale na testach ich nie było, ponieważ niektóre gimnazja tego nie przerabiają... |
4.83 - mysle ze najlepsze a jak nie najlepsze to 2. liceum w Elblagu. Jestem dumny, podobnie jak Kasprzak, pierwszy rok w wielkimsiwecie :D
pozdro ;) |
W moim bylym LO nauczyciele zaczeli uzywac przeklenstw jak weszla pierwsza fala z gimnazjum. IMO gimnazjum to chybiony pomysl - powinno zostac tak jak bylo. Tan rok dluzej w podstawowce (bo czymze jest to gimnazjum) to zmarnowany czas (tym bardziej ze zabrano go z LO). Nie wiem czy to tylko anegdota, czy juz to zmienili albo czy nadal tak jest ze w programie gimnazjum nie ma nawet funkcji trygonometrycznych !!!
|
2 gim. i lepiej nie mowic, ale na pewno wiecej niz 3.0 ;)
|
W gimnazjum jest tak jak i innej szkole. To i tak zależy od poziomu. U mnie podstawowka, gimnazjum i teraz technikum nie różniły się zbytnio poziomem. No może technikum ma go wyższy.
|
Cytat:
Ale serio - tak łatwo jest w Gimnazjum, czy po prostu dobrze się uczycie? |
koniec gim dopiero pojutrze - niestety, ale już jest na bank 5,28 (z przybliżeniem do jednego miejsca po przecinku - 5,3 ;) )
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz w 1 gim będę miał średnią 5.21 ;) |
hmm... no i zakonczylo sie na 5.3 a jak u was? :)
pozdro ;) |
W sumie to ja zaznaczyłem nadwyrost no ale ... 8)
|
Cytat:
Podstawówkę skończyłem z 5,0, technikum elektroniczne 3,9 a na studiach to krążę miedzy 3,5 a 4. Studiowanie jest sztuką wyboru, nie ma mozliwości wszystkiego zaliczac na 5 no chyba że się jest geniuszem || pozdro |
@kraluk:dokladnie.
Wrzucilem ten portal e107 ale stronki nie ruszam do wakacji |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.informatyczna.xlo.poznan.pl/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:40. |