![]() |
Jaki program do przegrania Władcy P. III
Jaki program do przegrania Władcy Pierścieni:Powrót króla (na DVD) ??
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście zawsze pozostaje mozliwość podziału na 2 płytki np. DVDFab :) |
MOze to smieszne ale zrobiłem ten film na 1 płycie tzn zrzuciłem, przewaliłem shrinkiem i nie widze róznicy w jakości..ale uprzedzam jestem slepy jak kret........:P :D
|
Format 2.35:1 oraz trochę "ciemnych" scen - to z pewnością działa na plus jesli chodzi o jakość, ale mimo wszystko film ponad 3-godziny nie może wyglądać dobrze na jednej SL, zwłaszcza jesli był robiony Shrinkiem.
Wzrok kreta tłumaczy wszystko :mruga: |
Wzrok może być kreci ale trza wierzyć nosisku :). Tak więc CCE, jesli 1 płyta, a podział na 2 płyty...hm, to moze sposobem Majkela (meszticy) z udziałem IfoEdit (proste). Jak natomiast zrobić na 1 płycie Insert Disc 2, to moze Majkel napisze jak się upora z przeszkodami....
Jabba |
Cytat:
|
Cytat:
|
A probowal ktos InterVideo DVD Copy jak wypada podobno niezle sobie radzi?
|
Po twoim poscie zapodałem film zeby to sprawdzic i zgadza sie sa macrobloki ...jak sie siedzi 12 cm od tv albo mój sprzet to przedpotopowy wynalazek szatana :D
spoko dla mnie to wystarczajaca jakosc, ale mysle ze jak pojawi sie wer reżyserska bedzie musiała znaleźc sie na dwóch płytach :P |
A jak z ty filmem poradzi sobie CloneDVD2 ? Mam od kilku dni nagrywarke DVD , więc też nie wiem czym kopiować .
|
Cytat:
|
Na dwie plyty dzieli DVDFab
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:51. |