![]() |
!! lsass.exe jest zwykłym procesem w windowsie, to nie wirus. Jak go zamykasz właśnie się mnoży. Każdy to ma. Ja też to mam i też spanikowałem jak zobaczyłem nazwe :)
|
dzieki.Sprobuje.Tyle teraz sie tego namnozylo ze szok!
|
Cytat:
http://www.gdata.pl/kmdownload/downl...op=getit&id=60 |
Cytat:
www.filemirrors.com wpisz stinger i zassaj potem skan dysku uzyskasz odpowiedź czy to saser mydom czy inne gówno:D ps ważne info modemy od tpsy czasem restartują kompa np model sagemu u koleżanki niepozwalal na uruchomienie windy się resetowal bez przyczyn zmienili modem adsl i jest oki |
Sasser?Blaster? Czy co?
Tak sytuacja...u kumpla.
Instalowalem system (XP) no i zapomnialem wgrac latek na blastera (2) i tej jednej na sassera. No i zaczely sie wixy z odliczaniem. Juz od tego czasu nie laczylem sie z netem jak sie pokazaly. Poszedlem do mnie po latki i skanery (nic nie wykryly ze blaster jest) zainstalowalem. Restart. Wszystko ok. Nie odlicza. Pelno uslug lsass.exe jak zrobie ctrl,alt,del wlaczonych, jak robie na monitor modemu od neo to wysylanie idzie pełną para co uniemozliwia plynne chodzenie po stronach. NIe robilem tego co robil Piterniel tzn instalowanie ad-adware ale to czysty system byl tzn. sys+drivery+polaczenie z neo i te latki. Co to moze byc? CZy zainstalowac to aadware |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03. |