![]() |
sms'y z neta na HEYAH (Era)
1. Czy istnieje darmowa bramka w necie do wysyłania sms'ów na Heyah ???
2. Czy wysyłanie sms'ów na heyah przez gg jest darmowe (oprócz pierwszego sms'a aktywującego) ??? |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jelsi masz numer z Pluasa to zaloz konto na www.miastoplusa.pl i wtedy jedyne Twoje ograniczenie to wysylanie smsow nie czesniej niz co 60sekund a tak bramka dzial na wszysttkie sieci oczywiscei mowa o polskich sieciach.
|
Ostatnio z numeru Heya aktywowałem konto sms omnix i dostałem sms z hasłem . Ale gdy wchodzę na eraomnix to mam 0 konto i nie mogę nic wysłać .
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale sa tez darmowe bramki,ale z ogranizceniami.. tzn ile stam smsow na dzien ....... na cala polske... niestety
|
Cytat:
Tak bramka na miastoplusa jest w pleni darmowa tylko tyle ze trzeba aktywowac konto ktora kosztuje jedynie koszt wyslania smsa za 30gr. Zobacz sam jeszcze raz podaje strone www.miastoplusa.pl |
WIELKIE DZIĘKI
poprosiłem qmpla żeby mi wysłał sms'a do Miasta Plusa wszystko przebiegło bez problemu, teraz mam jakiś darmowy programik - połączy mi się z MP i gotowe... piknie wysyła... :D |
mam problem z Miastem Plusa:
posiadam numer w Heyah zaczynający się od 880... (nie jak zawsze było 888) i gdy chcę wysłać sms'a z Miasta Plusa wyskakuje mi komunikat - "Nieprawidłowy prefix" Co mam zrobić, aby wysłąć sms'y z Miasta Plusa na numery zaczynające się od 880 ??? |
Nic nie zrobisz. To muszą zrobić w mieście plusa sami bo to jest zależne tylko od nich. Napisz do nich maila z prośbą żeby uwzględnili nowy prefix z Heya :)
|
Musimy poczekac w takim razie teraz na aktualizacje bramek by mozna bylo wysylac smsy do tych numerow.
|
ja mam numer z heyah rozpoczynajacy sie na 880 i mozna spokojnie wysylac do mnie smsy z miastaplusa.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:07. |