![]() |
...robienie błędów jest przecież ludzką rzeczą...
|
Cytat:
myslalem ze tak specjalnie napisales :) edwardi - tak zdrobniale od edwardo ;) hyhy a tak napowaznie chcialem miec logina "Edek" no ale ktos mi go zajal dawno temu... wiec zostalo edwardo, a kiedys sie rejestrowalem jako chyba "zelian" albo jakos tak ale juz nie pamietam, bo to hoho! tyle czasu to bylo... |
Cytat:
|
hieh. "edwardi" dziekuje i mowi ze tez jestes spox :)
|
Cytat:
|
memorando: juz w porzo?
sorki ale jakos utkwilo mi w glowie meme a nie memo, nie wiem czemu, ale teraz juz bede pamietal :) |
Cytat:
jestem cywilizowany nie bluzgam na kogoś kto niechcący robi literówki:) |
...albo jest wyrozumiały...
|
Cytat:
hmm... zmienilem ale czy o to Ci chodzilo? aczemu mnie nie obrzygales? moze dlatego ze byloby to wyczynem obrzygac kogos przez kabel ;) |
Cytat:
edwardo poczytaj uważnie swojego posta a potem odpowiedz mi dlaczego ciebie jeszcze niezagryzlem za tego twojego posta:) jak odpowiesz weź lapki wyedytuj posta swojego masz błąd:) |
A to inna sprawa :)
|
epol: juz nie jezdze, bo nie mam roweru, a jak jezdzilem to nie mialem prawka :)
|
Cytat:
Cytat:
|
memorando: hehe... no to niezly koles :)
tak to jest skladac po pijaku cokolwiek... brat mojej kochanej Kobiety po pijaku wsadzal pentiumaIV 3.0 HT no i sie nozka upier**** no i tysiak do tylu poszedl... ja tam po pijaku za nic sie nie biore, szczegolnie jak cos jest pod napieciem :) najwyzej na rowerze jezdze (jezdzilem) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:27. |