Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   athlon 2500+barton (https://forum.cdrinfo.pl/f5/athlon-2500-barton-35877/)

epol 12.06.2004 23:21

...robienie błędów jest przecież ludzką rzeczą...

Edwardo 12.06.2004 22:21

Cytat:

Napisany przez memorando
przepraszam za edwardi:) już edytuję:)

ale mnie to w zadnym wypadku nie przeszkadzalo :)
myslalem ze tak specjalnie napisales :)

edwardi - tak zdrobniale od edwardo ;) hyhy
a tak napowaznie chcialem miec logina "Edek" no ale ktos mi go zajal dawno temu... wiec zostalo edwardo, a kiedys sie rejestrowalem jako chyba "zelian" albo jakos tak ale juz nie pamietam, bo to hoho! tyle czasu to bylo...

memorando 12.06.2004 22:12

Cytat:

Napisany przez Edwardo
hieh. "edwardi" dziekuje i mowi ze tez jestes spox :)

przepraszam za edwardi:) już edytuję:)

Edwardo 12.06.2004 21:52

hieh. "edwardi" dziekuje i mowi ze tez jestes spox :)

memorando 12.06.2004 21:51

Cytat:

Napisany przez Edwardo
memorando: juz w porzo?
sorki ale jakos utkwilo mi w glowie meme a nie memo, nie wiem czemu, ale teraz juz bede pamietal :)

edwardo nigdy się niegniewalem na Ciebie zrobiłeś literówkę nic więcej pozdrawiam Ciebie i pamiętaj ja się nieobrażam za takie drobnostki:) wszystko oki jesteś spox:)

Edwardo 12.06.2004 21:20

memorando: juz w porzo?
sorki ale jakos utkwilo mi w glowie meme a nie memo, nie wiem czemu, ale teraz juz bede pamietal :)

memorando 12.06.2004 21:06

Cytat:

Napisany przez epol
...albo jest wyrozumiały...

jestem cywilizowany nie bluzgam na kogoś kto niechcący robi literówki:)

epol 12.06.2004 20:19

...albo jest wyrozumiały...

Edwardo 12.06.2004 20:01

Cytat:

Napisany przez memorando
edwardo poczytaj uważnie swojego posta a potem odpowiedz mi dlaczego ciebie jeszcze niezagryzlem za tego twojego posta:) jak odpowiesz weź lapki wyedytuj posta swojego masz błąd:)

hmm... zmienilem ale czy o to Ci chodzilo?
aczemu mnie nie obrzygales? moze dlatego ze byloby to wyczynem obrzygac kogos przez kabel ;)

memorando 12.06.2004 19:52

Cytat:

Napisany przez Edwardo
memerando: hehe... no to niezly koles :)
tak to jest skladac po pijaku cokolwiek... brat mojej kobiety po pijaku wsadzal pentiumaIV 3.0 HT no i sie nozka upier**** no i tysiak do tylu poszedl...
ja tam po pijaku za nic sie nie biore, szczegolnie jak cos jest pod napieciem :) najwyzej na rowerze jezdze (jezdzilem)

edwardo poczytaj uważnie swojego posta a potem odpowiedz mi dlaczego ciebie jeszcze niezagryzlem za tego twojego posta:) jak odpowiesz weź lapki wyedytuj posta swojego masz błąd:)

epol 12.06.2004 14:43

A to inna sprawa :)

Edwardo 12.06.2004 13:56

epol: juz nie jezdze, bo nie mam roweru, a jak jezdzilem to nie mialem prawka :)

epol 12.06.2004 13:20

Cytat:

Napisany przez memorando
widzialem sdram wsadzony w gniazdo ddr kumpel po pijaku wsadzil i się dziwił że niedziala komp

Ludzie jednak mają zdolności.

Cytat:

Napisany przez Edwardo
ja tam po pijaku za nic sie nie biore (...) najwyzej na rowerze jezdze (jezdzilem)

Za to mogą Ci wziąść prawko więc pilnuj się.

Edwardo 12.06.2004 13:02

memorando: hehe... no to niezly koles :)
tak to jest skladac po pijaku cokolwiek... brat mojej kochanej Kobiety po pijaku wsadzal pentiumaIV 3.0 HT no i sie nozka upier**** no i tysiak do tylu poszedl...
ja tam po pijaku za nic sie nie biore, szczegolnie jak cos jest pod napieciem :) najwyzej na rowerze jezdze (jezdzilem)

memorando 12.06.2004 12:44

Cytat:

Napisany przez epol
Z drugiej strony kiedyś płyty Gigabyte przekłamywały w odczycie temperatury.

gigabyte zawsze przeklamuje odczyty pomaga nowy biosek najczęsciej

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:27.