![]() |
Wg mnie może być dany. Dzięki za niego, bo mam zablokowaną tę strone.
|
ed2k://|file|burstcopy_2.700.(osloskop.net).rar|2266413|C D42EB942CFD486F4EAE8776C971909E|/
tutaj jest. Link z osloskopa...ktory nie wiem czy moge dac || Jezeli nie usuncie |
Cytat:
|
total copy bardziej mi podchodzi jednak niz ten burst...
|
To będe musiał spawdzic tego BurtsCopy
|
TotalCopy tez ma podobne osiagi - approx. 10% lokalnie, i 1% na sieci
|
wykresy wykresami... ja wiem ze te testy to robione profesjionanie i przez profesjonalistow... ale ja najnormalnie zmierzylem sobie zegarkiem czas kopiowania... normalnego windowsowego... przez total copy... i nastepinie przez brus copy... no i jest tak jak napisalem... ja komputera szybkiego i wspanialego nie mam... spadaja mi bufory... i takie tam rozne rzeczy... wykorzystuje go jak moge... na maxa... i nie jest tez idealnie stabilny... tak wiec u mnie wyszlo tak jak napisalem o 3 razy szybciej mi sie zgrywalo... a widzialem opisy ze do 4 razy nawet ciagnie...
u mnie jest tak jak napisalem... a ze u kogos inaczej... to ja nic nie poradze... a sciemniac tez nie mam po co... z reszta to i tak zadna wielka sprawa.... |
A macie też taki wykresik, w ktorym jest uwzględniony Total Copy?
|
Zelea@ ... troche przesadziles z wydajnoscia BurstCopy :) ... jest to "dyskowy-akcelerator" zwiekszajacy predkosc transferu danych
ponizej test kopiowanego 700MB pliku na roznych maszynach http://images.burstcopy.com/benchmarks/benchmark.png reszte znajdziecie TU |
ja ostatnio znalazlem cos takiego jak BRUST COPY.... jest 10 razy lepszy w sumie od Total Copy bynajmniej wedlug mnie nie bardzo wiem jak on to robi ale przyspiesza zgrywanie nawet do 400% ja zauwazylem te predkosc tylko do 300% co i tak dla mnie jest niesamowitym wynikiem :) (oczywiscie nie ma mowy jesli chodzi o siec LAN bo wiadomo ze kable i sieciowki maja ograniczenia...)
pozdro |
watek taki jak ten byl juz... nawet chyba nie jeden raz... kopiujesz albo total copy albo total commanderem albo windows commanderem... znajdziesz na goglach...
|
Dokładnie o taki programik mi chodziło. A może ktoś ma jeszcze jakieś programy podobne do w\w. jak tak to podać nazwy
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Kopiowanie z sieci
Siemano mam problem. Kiedyś miałem programik do kopiowania od innych uzytkowników z mojej sieci który gdy kumpel wyłączył kompa podczas gdy ja kopiowałem np. film to on mi zapisywał tą część co ja ściągłem. Jak kumpel włączył kompa to program wznawiał kopiowanie od momentu w którym ono zostało przerwane. Jeśli ktoś ma taki program to podajcie nazwe lub link. Please help
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:33. |