![]() |
Colin McRaeRally 04 i network game - problem
Otoz czesto gram w Colina przez siec i po poleczniu z serwerem gier, tworze gre(hostuje) no i caly problem w tym ze nikt sie nie podlacza :( Port ustawiony, wszystko hula, a ja nie wiem co jest nie tak :| Pomóżcie !
|
Cytat:
Może ludzie nie chca wchodzić poprostu na twój serwer :glaszcze: LIVE IS BRUTAL |
heh ... tak przeczytałem post Piterniela i nie wiem teraz jak rozumiec pytanie ;) bo chyba marcinos chodziło Ci o to, że wszystko działa i ludzie się łączą tylko ... połączyć się nie mogą :)
Może jednak cos nie tak w ustwaieniach ??? |
ales dowciapny piotrek :P
|
no łącza się łączą, ja tez się łacze :P Tylko nikt nie moze sie polaczyc ze mną :(
|
Piterniel ma chyba racje przyłącz się lepiej do jakiegoś innego serwera i tam pograj a nie czekaj na jakiegoś gracza, chyba że jesteś z kimś umuwiony...
|
No wlasnie tak robie ale zastanawia mnie to dlaczego nikt nie moze sie podlaczyc do mojej gry.
|
Cytat:
Port - przekierowany (chyba 80 :/) Komputer wystawiony na zewnętrzny IP ? - TAK/NIE Jeżeli odpowiedzi 2 pozytywne to nie wiem co się dzieje:D |
Standardowy port do polaczenia w CMR4 to 3000, ale nawet jak uzyje innego - przekierowanego portu to i tak to samo. Poza tym moi kumple w LANie bez przekierowanych portów nie mają tego porblemu.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:23. |