![]() |
palenie dvd pod nero
przy próbie wypalenia dvd video programem nero wyskakuje komunikat:relokowanie plików dvd video nie powiodło się dvd video może nie dać się odtworzyć.czy chcesz kontynuować?
Authoring zrobiłem dvdlabem czy coś robię źle? |
potem spróbowałem wypalić to programikiem spod tmpgnc.film się wypalił,ale z błędem.na 7 płyt wypalonych wszystkie mają błąc crc w tym samym miejscu
|
napisz troche wiecej informacji bo powody moga byc rozne jak np. sprawdzalec po obrobce w DVDLab czy wszystko chodzi tak jak powinno, mozesz to sprawdzic playerem "CyberLink PowerDVD" sa rowniez inne.Wykonalem mase filmow korzystajac z DVDLab i nie mialem problemu z nagraniem lub odtworzeniu na DVD stacjonarnym.Ja gdy wykonam cala obrobke programem DVDLab i mam gotowe dwa foldery AUDIO_TS i VIDEO_TS wrzucam je do wyzej wymienionego playera PowerDvd i sprawdzam czy wszystko chodzi jak nalezy a potem dopiero nagrywam korzystam z RecordNow Max 4.5 (polecany przez forum Doom9) ale w Nero tez nie powinno byc problemu jezeli wszystko poprawnie wykonales, ale moja rada sprawdz sobie czy nie popelniles bledú przy obrobce w DVDLab wykorzystaj player w celu sprawdzenia
|
Cytat:
Nie martwie sie tym, bo robie z filmu ISO (MagicISO) i pale DVDDecrypterem (ISO->Write)... wszystkie filmy śmigają na kinach różnych firm :) Pozdrawiam |
przerabiam film za pomocą virtual dub-wstawiam napiwy następnie tmpgnc konwertuję do formatu m2v+wav.potem authoring dvdlabem.efekt końcowy jest taki że po nagraniu na płytę filmu nie idzie już skopiować,wywala błąd crc-zawsze w tym samym miejscu
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45. |