![]() |
|
Mam Operę ustawioną jako domyślną przeglądarkę, jednak linki uruchamiane z GG otwierają się w iexplode, co jest bardzo wkurzające. Co zrobić, żeby uruchamiały się w Operze?
|
Cytat:
:spoko: |
Cytat:
Cytat:
@mr_spock tylko nie pisz, że to mało funkcjonalne ;) |
masz 997 postow, jak ten program kryminalny :)
Cytat:
:fiu: |
musisz zakupic pelna wersje albo poslodzic Operke ;)
|
Ilość załączników: 2
heh, a najlepsze jest to, że obie metody można połączyć :D
|
ale to wszystko i tak malo funcjonalne :(
A powie mi ktos, gdzie w "preferencjach" wylaczyc ten banerek na gornym pasku?? :P ;) :D |
oki, ale chyba metoda przemasa jest dla mnie fajniejsza :)
jeszcze raz dzieki za pomoc wszytkim! |
nie tylko notatki spełniają rolę autouzupełnienia.
w konkretnym przypadku wypełniania formularzy, można skorzystać z informacji osobistych z preferencji. uzupełniając te informacje można potem z nich korzystać w formularzu. są konkretni przypisane: np adres, e-mail, ale są także dowolne [tylko 3] |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Pierwszy kompletnie nie wiem o co Ci chodzi... ale spox
przemas dzieki! troche musialem polukac gdzie ta "rozdzka" jest ale juz mam faktycznie, jeden klik i juz :) |
wlasnei sie postkalem z tym, ze z pod opery nie moge zalozyc nowego tematu, wywala komunikat : "No Forum specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster"
z pod IE taka sama procedura i za pierwszym razem dodalo. ??? |
Cytat:
1. w preferencjach >> informacje osobiste >> praktycznie w każde okienko możesz wpisać nr-y telefonów (w imie i nazwisko itd. ) ale wole rozwiązanie nr 2. 2. notatki mogą robić za autouzupełnianie - zapisujesz nr jako notatke, a później strzałką w dół w okienku i... :) |
jakotako uzupełniania nie ma. a przynajmniej ja nic na ten temat nie weim. jest coś takiego jak menadżer hasłeł. zapamiętuje login i hasło i dzięki "różdżce" można jednym kliknięciem się zalogować.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:12. |