![]() |
Juz jest ok. rozwialiscie watpliwosci.
Wielkie dzieki!!! |
ISO to obraz plyty, Nero normalnie go wypala (nagraj plik obrazu)
WinRarem mozna go podejzec. Ma taka sama ikonke jak Rar. Jak mowili - podepnij *.iso pod Daemona i zobacz co to. Nie rozpakowuj. |
WinRar potrafi zajrzeć do obrazu płyty, ale nie zawsze dobrze mu to wychodzi.
Można to normalnie wypalić, albo podpiąć pod deamona. |
Cytat:
Jak do tej pory jakos nie trafiałem na pliki iso raczej cały czas na bin i nrg. i stąd ten problem zamało doswiadczenia ale, teoretycznie nero ma tez w opcjach nagrywanie plików iso |
to chodzi o colina4 deviance w emulu były pliki iso wiec je sobie sciagnąłem. Ikona tych plików jest taka sama jak ma winrar (wiecie te książeczki spiete :)) ) po zgraniu na twardziela juz nie było rozszerzenia iso tylko typ plików win rar, wiec je rozpakowałem. Pierszy sie rozpakował i w srodku były takie pierdoły jak autorun i malutki plik bin , natomiast w trzech dalszych były pliki z rozszerzeniem bat które tez miały takie same ikony jak winrar ale już nie chciały sie rozpakować mimo że win rar takie pliki rozpakowuje (przynajmiej tak jest zaznaczone w opcjach) zamiast rozpakowania pojawia sie komunikat: niepoprawny format pliku lub plik jest uszkodzony.
Uff to tyle. Macie jakies pomysły? |
A czy ten plik nie jest czasami RIP'em jakiejś gierki lub programu, a ten bat takim niby instalatorem, podaj jaie jeszcze masz pliki bo wydaje mi się że ten plik może być spakowany UHAarcem
PS. Spróbuj uruchomić tego bata i może pliki wypakują się.... Pozdro |
Po czym uznajesz, że wygląda na winrara? Po tym, że skojażyłeś z tym rozszerzeniem winrara, czy też ma nagłówek winrara?
Daemon nie chce go łyknąć? |
Rozszerzenie iso a plik winrar-pomocy!!!
Nie wiem co zrobic z plikiem który ma rozszerzenie iso ale wygląda na win rara po wgraniu na twardziela rozpakowuje sie winararem a w środku jest plik z rozszerzeniem bat i też wyglada na win rara ale juz sie nie chce rozpakowac.
Czy ktoś wie co trzeba zrobić? mam winarara 3.30 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:15. |