![]() |
Cytat:
dzieki zlotemu kolorowi plyty ??? cos krecisz !! to moze powiesz ze jak uzyje do nagrywania plyty o koloze srebrnym touda misieprzegrac 1:1 starforca albosecuroma 5.0 ??? |
Cytat:
|
Musze dorwać Hugoi sie pobawić.
|
Cytat:
Cd-Cops to tylko zabezpieczony plik .exe ,tak więc samo skopiowanie płyty to pestka. Na oryginalnej płycie znajduje się odcisk składający się z 8 cyfrowego kodu, numeru-klucza. Plik .exe odmawia uruchomienia w momencie braku sygnatury na płycie. Nie miałem okazjii bawienia się z CD-COps....ale warto próbować robic obraz z emulacją RMPS i w czasie uruchomienia ...odłączyć fizycznie wszystkie napędy. |
A ja znalazłem taki opis tego zabezpieczenia:
Cytat:
Securom - http://www.cdrinfo.pl/software/slown...?ID=2183180158 pozdr;) |
Cytat:
|
A ja mam pytanie chłopaki: cd cops bardziej przypomina securoma czy safedisca ???szczerze mowiac to nie mialem jeszcze w rekach gry zabezpieczonej tym czyms. Na czym polega to zabezpieczenie ???
|
odp
Cytat:
No CD Fix |
A w obraz napewno zawiera słodzik w jakims katalogu lub musisz sobie go pobrac z pewnej strony www.a*t*l*v*s*a.us ;)
Pozdro |
hehehe...
a dużo ma do rzeczy...bo chciałem się upewnić ...czy to Hugo 8) Wszystkie częsci Hugo są zabezpieczone CD-Cops . Opcja >Szukaj ...wpisz HUGO :fiu: nic więcej Ci nie pomoge jeśli chodzi o CD-Cops. EOT |
a co to ma do rzeczy ?? qrcze ja sie pytam czy da sie to jakos obejsc.. bo pannie chce gre dac.. Gra to hugo w kosmosie
|
jaką sobie ściągnąłeś gre? ;)
|
cd cops
Przed chwila sciagnolem sobie gre, ktora juz jest w pilku *.mdf , ale jest problem jest ona zabezpieczona cd copsem.. tzn.. nie moge w nia zagrac.. czy da sie to jakos obejsc.. naprawic ??
Ps. jestem super poczatkujacy.. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:24. |