![]() |
problem z office 2k3 i win2k eng
chcę zainstalować office pl na eng windowsie 2k ale zglasza mi że wersja instalatora niepasuje do języka systemu jak zainstalować na w2ksp4 eng polskiego officea 2003??
|
a jakie masz ustawienia systemowe w opcjach regionalnych jezyk/kraj?
|
Cytat:
windows 2000 z sp4 niezawiera w ustawieniach języka polskiego kumasz???????? jest portugalski ale poland niema wrrrrrrrr |
bo trzeba zainstalowac z polskimi ustawieniami - przy instalacji systemu ... bo potem bedziesz mial wlasnie takie jazdy - a zeby wszystko gralo trzeba sie ciutke napocic z *.fon'ami
|
Cytat:
Aleś ty mądry lol wersja english byla przed polish czlowieku nie ma podczas instalki polish lng wybopru zastanów się co bredzisz proszę o inne koncepcje może zainstaluję po prostu instalera pl i tyle?? |
memo ja chce ci pomoc - nie obrazac ... w DTP nie wiem czy wiesz nie uzywa sie polskiego systemu i zeby wszystko mialo rece i nogi trzeba przy instalacji skonfigurowac odpowiednio ustawienia regionalne ... kraj i jezyk na polski
|
Cytat:
|
wszystkie windy mam w wersjach eng i pl
zainstaluje zaraz win2000 eng SP1 ... robie to tylko dla ciebie :jezyk: |
@memorando: a co u ex-narzeczonej? 8)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co ty wiesz o mnie????? :'( Czlowieku napisz na pw albo uznam to za elemnt socjotechniczny...Chyba wiem kim jesteś esem..............podam ci iimię kobiety Elżbieta powiesz czy dobrze myślę oki...??? Acha numer podaj fonu ...... p.s wrocław niedaleko leży...żagania;( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:16. |