![]() |
Mega e-mail na Yahoo
właśnie sprawdzałem swoją pocztę na Yahoo i spełniły się ich zapowiedzi :
Yahoo! Mail delivers for you. Streamlined interface 100MB of storage 10MB message size, including attachments Same price ***8211; free! SUPER :spoko: |
te 100mb storage to na spam ... :rotfl:
|
No to masz dobrze :) mi wystarczy wp i onet. Noale te 100mb można wykorzystać jako wirtualny dysk.
|
Cytat:
|
a czy z yahoo mozna sciagac poczte programem pocztowym czy wylacznie sprawdzanie odbywa sie przez www ??
|
tego bylo mi trzeba, szukalem dlugo tak duzej skrzyni no i jest w koncu
dzieki Air |
Witam!
Niestety bez dodatkowych narzedzi nie da sie podpiac konta na Yahoo do klienta pocztowego :( |
pare miesiecy temu zaplacilem w Yahoo $10 dolcow na rok za 10mega bajtowega e-maila. Maja szybkie servery i wygodnie mi bylo wiec dla mnie sie oplacalo.
No ale dzisiaj przez to ze jestem placacym uzytkownikiem moj e-mail w Yahoo wzrosl do dwoch giga bajtow. 2giga !!! kiedys 10mb wystarczalo... |
Cytat:
|
Cytat:
Ja odbieram poczte z yahoo w outlooku. Wystarczy wejść na Yahoo w Mail Options -> POP Access and Forwarding i włączyć. Server Settings Incoming Mail Server (POP3): pop.mail.yahoo.co.uk Outgoing Mail Server (SMTP): smtp.mail.yahoo.co.uk |
Witam!
ale to chyba dotyczy tylko platnych kont.. bo ja tego u siebie nie widze... |
Ja mam darmowe, korzystam jakiś rok i od zawsze miałem taką opcję.
Już znalazłem różnicę, przy zakładaniu konta zaznaczyłem, że chcę otrzymywać reklamy Cytat:
|
Ktoś wspominał o płatym koncie, polecam konto na home.pl - skrzynka 100MB bez limitu jednorazowej wiadomości - cena 60 zł/rok
|
Cytat:
Cytat:
|
Polecam płatne konto w home.pl :spoko:
Za 183 zł jednorazowej opłaty mam wieczyste konto o 100 MB pojemności. Osobiście nie posiadam żadnego konta e-mail na zagranicznych serwerach. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:56. |