![]() |
Twój czas - wykonawca poszukiwany??
Witam
Czy ktokolwiek może mi pomuc w znalezieniu wykonawcy piosenki, którą potrzebuje na zakończenie roku szkolenego, dla kuzynki nauczycielki.... " Twój czas" Przyszedł twój czas! Daleka droga, przyjacielu, daleka droga. Rusza nas wielu ku swoim celom Na własnych nogach. Wszystkiego nas nie nauczy Strach przestroga. Nikt nam nie powie wracaj Mówią nam: już dorosłeś! Przed nami miłość i praca, I całe życie nieproste. Jesteś siostrą i bratem, Idziemy w nadziei szlak. Jesteś dorosły ***8211; zatem ruszaj! Przyszedł twój czas! Daleka droga, przyjacielu, daleka droga... PS. Jeżeli ktoś dysponuje mp3ójką to będę wdzięczny za przesłanie, adres poniżej Licze na was :D |
Wykonawca to KULT :) a MP3 gdzieś miałem jak znajde to podeśle :)
|
A czy nie masz przypadkiem utworu Ryszarda Rynkowskiego -Szczęśliwej drogi już czas, lub piosenki Marka Grechuty - Pieśni??
Znalazłem je na KaZie ale nie pobierają się :( Jeżeli masz to mogę Ci podać adres mojego servera FTP, i tam mógłbyś je wrzucić... |
Rynkowski to nie jest...
|
A może ktoś inny posiada w/w piosenki i mógłby podesłać na FTP??
PS. Potrzebuje również piosenki "Ogniska już dogasa blask" Pozdro |
Krzysztof Klenczon "Twój Czas".
A i mam słowa piosenki "Ogniska już dogasa blask". |
boskie wykopaliska :sciana:
|
Numer wygl***261;da na dat***281; urodzenia, wi***281;c dziewczyna m***322;oda. Poza tym Ola to ***322;adne imi***281;.
Wi***281;c co si***281; czepiasz || |
:gerda:
|| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:10. |