![]() |
Pomocy!Jak zabezpieczyć płytę CD z autorunem i czym???pomocy!!
witam ponownie:))
mam pytanie do ludzi, którzy zabezpieczają swoje płyty przed kopiowaniem:). zrobiłem prezentację i teraz chciałbym ją zabezpieczyć, prezentacja składa się z dwóch plików *.exe oraz kilkunastu katalogów z plikami *.doc i *.pdf. próbowałem zabezpieczyć tę prezentację Safelock'iem ale niestety była to wersja demo i nie udało mi się tego zrobić w czasie:( więc postanowiłem poszukać innych programów znalazłem min. CCD-Lock, wszystko jest fajnie płytka została zabezpieczona, ale jest problem ponieważ na płycie znajduje się autorun.inf i przestał działać po zabezpieczeniu. czy ktoś może mi powiedzieć jak i co ustawić w CCD-Lock (jeśli to możliwe oczywiście), żeby działał mi autorun z tej płyty i odpalał się odpowiedni plik *.exe z prezentacją? jeśli to możliwe to proszę o pomoc lub polecenie innych w miarę dobrych programów do zabezpieczania płyt cd z autorunem:) dziękuję i pozdrawiam wszystkich:) |
Zabespieczyć płytę możesz różnymi programami np. Safelock lub safedisc weidzi na stronę CDRinfo.pl do działu zabesopieczenia tam masz opisane programy i to jak ich używać. A pozatym taki temat już był wiele razy, uzyj wyszukiwarki.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:54. |