![]() |
Co oznaczaja niektore oznaczenia w DC?
1. Dlaczego podczas sciagania jedne paski zielone sa jasniejsze a inne ciemniejsze?
2. Co oznaczaja oznaczenia zapisane w TAG: np. : <++ V:0.401,M:P,H:2/1/0,S:12> niektore oznaczenia sie domyslam ale nie wszystkie |
1.Jaśniejsze jest to część która została ściągnięta od momentu rozpoczęcia pobierania, a ciemniejsza to część sciągnięta w czasie np. poprzedniego logowania do servera.
|
Dzieki Patrixs
Mam jeszce jedno pytanko czy w DC jest gdzies zawarta informacja jak cesto i jak dlugo dany uzytkownik przebywa na danym hubie, gdyz juz kilka razy zdarzylo mi sie ze zeczynam sciagc co nie co i w pewnym momencie gosc wychodzi z niegfo i juz sie nie pojawia? |
Cytat:
Cytat:
|
Niektóre huby te bardziej rozbudowane mają historie gdzie możesz podjerzeć kto i kiedy ale w 99% uprawniania do tego mają tylko operatorzy. Możesz co najwyżej dodać kogoś do ulubionych i dc automatycznie zapisze date kiedy tego kogoś widziano na hubie (oby tylko miał taki sam nick jaki masz zapisany w ulubionych użytkownikach). Dc znajdzie go nawet jeśli przeniósł się na inny hub ale ten sam z którego ty korzystasz.
V - oznacza wersję dc, M - sposób w jakim aktualnie ktoś łączy się z hubem(P - passive, A - active, 5 - sock), najlepszy jest activ gdyż taka osoba może ściągać i od activów i od passivów, z socknie miałem do czynienia, H - ilość hubów na których dany użytkownik siedzi jako user/reg/op, S - oznacza ilość udostepnianych slotów, Jest także O,to oznacza że jeśli wartośc spadnie poniżej to zostanie otwarty dodatkowy slot, ale nie jestem pewien. Jeśli dalej czegoś nie wiesz to wal dalej albo ona gg: 2118066. |
No dokladnie loczek napisal to co chcialem napisac ;) TO moze teraz panowie podzielimy sie jakimis konkretnymi hubami cos powyzej 200TB ?:>
|
Alliance1.udgnet.com - teraz jest 240 TB.
Osobiście wole srednie huby bo na tych duzychludzie strasznie szybko sie zmieniaja. Ktowie czemu nie dziala Essentialsets. Prosze odpowiedz. |
Heh, 200TB, to ja się zawsze zastanawiam co tu udostępnić żeby mieć te 20 GB ;) Ale i tak zresztą ostatnio jestem nastawiony na ściąganie seriali SCI-FI i 20 GB mi wystarcza do wejścia na huby o tej tematyce na których znajduję wszystko co chcę :]
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:04. |