![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps. ten post jest na 3 strony ;) |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
co ja moge zrobic z ta felerna java script? da sie to cos zainstalowac jeszcze raz? sciagnalem sobie zwykla jave od suna 1.5 i dalej sie dzieje to samo!!! pzreinstaowalem opere do innego folderu i nic.. juz mi sie konczy cierpliwosc powoli...
|
Cytat:
|
Cytat:
także polecam jave suna 1.5 a M$jave wyp...ol :) |
1. jak boisz się o swoją konfigurację operki to zaistaluj nową w nowym katalogu ( w sumie taka czysta instalacja to nawet jest najlepszym wyjściem choć trzeba później sobiwe paskudę od nowa poustawiac ale to tylko pare minut)
2. na żadnej z wesji opery nie miałem takich kłopotów z javą / ostatnio ( czyli w sumie od kiedy ją wypatrzyłem na stronie suna) jadę na javie 1.5.0 beta i jakośjest i szybciej i lepiej/ pozdro |
Cytat:
Niedługo będę pewnie przeinstalowywał Windowsa, to zainstaluję najnowszą Operę. Mam nadzieję, że tam nie będzie z tym problemów. |
poprzedni system mialem 6 mies. i tez dzialo sie podobnie.
ten ma z 1,5 mies gora i od poczatki tak sie dzieje |
Cytat:
|
może skończyła się data ważności windy :)
formacik powinien byc pomocny |
mam problem z troche z innej beczki,
nie bede zakladal nowego topica chodzi o to, ze coraz czesciej "resetuje" mi sie Explorer, na kilka sekund znikaja okna, pasek. Po chwili niby wszystko wraca do normy - pojawia sie spowrotem, ale jest to o tyle upierdliwe, ze nie wracaja wszystkie programy do paska (GG, tlen, norton i pare innych) Sa one uruchomieone, ale nie widac ikonki. co to moze byc? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42. |