![]() |
Cytat:
Jak można tak traktować istoty który czują ból tak samo jak my... już chyba rozumiem Ci ludzie nie są ludźmi... |
Cytat:
teraz juz wiem z kad wzielo sie powiedzonko "zobaczysz to, jak swinia niebo" widzialem kiedys w TV film, kon wychodzac w transportu zaczelip kopyto o rampe... przszedl koles, ktory zamiast mu to odczepic, odrabal to kopyto albo swinie wsadzane zywcem do wrzatku... przyglady mozna wymieniac i wymieniac wiec brak slonka jest tu pomijalny |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
wciagnelo mnie... i w takim momencie sie skonczylo!! ;) |
samoobrona tylko to wykozystala. i taka jest prawda, ze powstaja wytwornie miesa, gdzie zwierzaki nigdy nie widza slonca :(
|
Cytat:
Super parodia :spoko: |
a wiecie co to jest?
to jest jedna z kampanii samoobrony!!! ten filmik puszczali w tv pzred wyborami:) |
tu nie ma nic śmiesznego, to jest żałosne i prawdziwe, przedstawione w bardzo fajnej animacji.
Najgorsze jest to, że przemysłowa hodowla dociera do nas z zachodu - właśnie tam powstawały te pierwsze sztuczne farmy, fabryki zwierząt. U nas jest naturalnie, ale już nie aż tak i będzie coraz gorzej. |
Nie wiem czy bylo juz na tym forum, ale jest swietne wiec umieszcze
http://www.sfdt.com/flash/movies/pic...-MatrixRev.swf |
Cytat:
|
Ktoś z Forumowiczów wysłał list do Auchana ??
|
Dobrze gada ta krowa i niestety to prawda ;(
|
Co tego SWF'a to nie jest aż tak śmieszne bo o co innego im chodziło ale z drugiej strony podobało mi się :)
Końcówka ze świnią fajna ... no i ten Morfeusz ... a ta kura na końcu to pewnie Trinity :) |
Cytat:
|
fajne... fajne... fajne..., a pliczek działa :D
Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:07. |