![]() |
Cytat:
|
Mi TP 7.0 poszedl bez zadnych patchy na athl 1.7 na winXP (choc pamietam ze kiedys kiedys, ze 2 lata temu, mialem ten slynny problem z dzieleniem przez 0). Fullscreen dziala bez problemu na winXP. TP 7.0 jest oczywiscie wejsja komercyjna. Wersja darmowa TP jest TP 5.5.
Duzo lepszy od TP 7.0 jest FPC pod linem (np. przy tworzeniu wlasnych modulow, sam kompiluje wszyskie ktore sa podlinkowane. W TP trzeba to robic na piechote. Deklaracja typu wskaznikowego w TP tez jest smieszna), ale niesety pod linem sa problemy z grafem i trzeba uzywac innych bibliotek np. SDLa |
Cytat:
:spoko: Dziex ;) za wszystko |
Zainstaluj sobie VirtualPC a na nim windowsa 98 i problem z głowy. Ja mam jeszcze dodatkowo drugiego winxp i win 3.11. Oczywiście testuje sobie na nich programy ;) Polecam!
|
po spakowaniu to ~11MB
jak ktos da mi dostep do jakiegos ftp to tam wrzuce |
Ja mam turbo pascala, ale gdy chce go włączyć pojawia się na chwile okienko i znika :(. Możesz wrzucić na FTP`a tego Pascala (najlepiej już załatanego)
|
Cytat:
Dlatego preferuję win2k. Tam nie ma żadnych problemów. 8) |
specjalnie zrobilem w oknie zeby pokazac ze dziala na XP
ale na full screnie tez dziala :) ale nie idzie zrobic screena :ysz: |
Cytat:
Jak się upierasz to proszę o TP na pełnym ekranie a nie w oknie - zasadnicza różnica, nieprawdaż? 8) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
a link polecial chyba z wiadomych powodow :P |
Ćwiczyłem ten temat ok. rok temu. Można użyć opcji SZUKAJ.
Wniosek: pod winXP nie pójdzie i już! Spod DOSa i wcześniejszych wind TAK. Wersje pod win3.11 mozna ściągnąć z e-e :P /Y@nkee_PL ale jest jakaś chora. 8) |
|
Ja mam te patche na dysku. Wrzuciłbym je na ftp, ale rupublika padła razem z moim kontem :(
|
Witam, kiedyś ściągałem ten patch poszukaj na www.4programmers.net Tam powinno być.:spoko:
|
A macie linka do Patha bo nie moge znaleść :/ i jak to wogóle szukać ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:04. |