![]() |
Ile dalbys za nr HEYAH?
najpierw napisz potem sprawdz (chodzi o nr 888 999 998)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27039334 || |
nie, tam nie ma samym 9 ! :).. na koncu jest 8...
ja za taki numer maks. 50zl bym dal :P pozdro ;) |
a za 888 555 007
ktos sie pyta onumer...888 555 james bond;) |
A pamiętacie ostatnią licytację ;) Ta tutaj to na razie pestka :)
|
Ja tak jak Smartek, max. 50 zł.
|
A ja bym nic nie dał za numer, brałbym jaki mogę. I tak teraz praktycznie nikt nie zapamiętuje numerów, wszystko ma sie zapisane w telefonie i jak trzeba to klika się np. Marek,Tata czy Siostra a telefon dzwoni. A zapamiętanie swojego nr to kwestia kilku minun, nie ważne jak byłby on skomplikowany, więc płacenie za jakiś łatwy jest dla mnie wyrzuceniem pieniędzy.
|
Cytat:
|
Witam!
ani grosza bo nie trawie Heyah i calej idei pre-paid (czy jak to tam sie zwie :)) - nie lubie byc ograniczony karta :) |
Kurde był już chyba taki temat na tym forum. Wtedy numer poszedł za około 4000 zł o ile się nie myle i dobrze pamiętam.
A tak wracając do tematu to Cytat:
|
dalbym tyle ile warta jest karta...proste.
Fakt ze karta ogranicza, sam mam TikTaka :) |
Cytat:
Na numerze mi nie zalezy az tak bardzo zebym specjalnie za niego placil. Nr. tel = cena karty. |
Obojetnie jaki numer tyle tylko zeby byl jakis. ;)
|
Tyle ile kosztuje karta startowa czyli 15zł, a jak zobaczyłem cene na allegro to stwierdziłem, że lepiej kupic dowolny numer a kase zostawić na karty doładowujące.
Pozdro |
Staly numer to jest wyczyn, bo zmieniac numer co 2 aukcje heyah to byle burzuj potrafi :P :P :P
|
Cytat:
Wiesz, kiedyś też sądziłem, że pre-paidy są do kitu... że nadają się tylko do SMS'ów i ograniczają. Ale patrząc na ostatnie obniżki cen w pre-paid'ach, to odechciewa mi się być klientem abonamentowym ERY !! :( Obecnie posiadam AŻ 70min. rozmów w abonamencie (z tytułu lojalnościowego), gdzie normalnie jest 40min. i płacę za to ok. 57zł. Jak nietrudno wyliczyć, to w nowym pre-paid'zie IDEI mam więcej minut i bez bonusów !! Dodatkowo, gdy przekroczę minuty w abonamencie, to ERA mnie kroi za każda minutę ok. 1.60zł !! Więc za co ja płace regularnie co miesiąc rachunki ?? !! Jeśli tego nie zmienią, to z końcem października ich żegnam i niech się bujają frajerzy !! Się poirytowałem tym tematem :) Ale przykre jest to, że abonentów, którzy systematycznie płacą niemałe rachunki co miesiąc, nasi operatorzy traktują jak II ligę |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:02. |