![]() |
Ilość załączników: 1
PS w czym edytować midy? Chodzi o skrócenie...
/edit: Jakie te programy nieprzyjazne... :bicz: Poradzilem sobie w MIDI Maestro Demo W załączniku mój nowy sygnał SMSa <pliki są 2, jeszcze nie wiem na ktory sie zdecyduje> :D |
Ja szukam juz b. dlugo polifoni Michał Lorenc - Taniec Eleny czy tam Heleny z filmu BANDYTA. JAk by ktos mial to bylbym bardzo wdzieczny za przeslanie lub chodzby za link nawet do platnej stronki...
|
Cytat:
Sprobuj tego: |
tak na szybko bo w kime wlasnie ide... w zalaczniku dzwoneczek jaki akurat mam u siebie jako glowny, gra wysmienicie, moze i ci sie spodoba :)
|
nie, o TT mi nie chodzi :) Bardziej o to, zeby nie byly to hity z playlist ani (generalnie) nie-piosenki :)
A jakby byly typu "sygnalkowego" - zaczynaja sie (szybkie melodyjnie) od samego poczatku, tak, ze gdy otrzymam "sygnalka" wiem od kogo on byl - to juz byloby super :) Yankee - wrzuc co masz, moze sie powymieniamy :spoko: |
z tymi ptaszkami/podobne to juz sa TrueTone jak sie nie myle
a jutro moge ci podrzucic jakies polifoniczne, mam kilka w N3510i i graja bardzo sprawnie :) |
Polifonia do Nokii 6610 (i podobnych)
Witajcie,
Przez przypadek skasował mi się dzwonek będący na wyposazeniu standardowym - RingRing :) Gdyby ktos mogl mi go podeslac... ;) A tak przy okazji wrzucjacie tu dzwonki polifoniczne, ktore DOBRZE brzmia na Nokii 6610 (i podobnych - 6100, 3100, etc), ale tylko te, ktore sami sprawdziliscie! <dlaczego? poniewaz dzwonkow mam juz setki tysiecy, ale sa to "generalnie" midy, a nokia odgrywa tylko kilka instrumentow...> Najlepiej takie dzwonki, ktore NIE sa piosenkami <jakies skrzeczace ptaki, dzwoniace telefony, inne wersje cykad, cos w tym stylu> :) Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:26. |