![]() |
Grał może ktoś w Shreka 2 ?
Grał może ktoś w Shreka 2 ? i czy wie ktoś jak przejść tą gre ? albo czy wie czy są jakieś solucje?
|
A nie lepiej samemu pogłówkować jak przejść grę niż szukać solucji? Moim zdaniem w ten sposób ma się większą frajdę :)
A solucje pewnie można poszukać na www.google.pl, ale wydaje mi się że jest trochęza wcześnie, w końcu gra po polsku zostanie wydana 2 lipca. |
mój 3 letni syn w to gra...
on ci powie jak to przejść :jezyk: |
No niestety solucji na google.pl nie znalazłem nawet na zachonich stronach, chyba że ktoś już ją ma.
Cytat:
Ten 3-letni syn hmmmm Wiem ze frajdą jest przejście gry i tak właśnie robię nie potrzeba mi żadnych instrukcji ale jak zawiesiłem się na jednym momencie to nie wiem skąd zasięgnąć informacji by poradzić sobie "z tym". |
Grappa, mogę spytać ile masz lat? Od pewnego czasu mnie to interesuje, mam nadzieję uzyskać odpowiedź :). Jeśli wolisz to przez Wiadomość Prywatną.
pozdrowienia |
ja mie gralem a ie ktos gdzie mozna sdziagna c te gre lub zeby byla jakas solucjia ??:P
|
Cytat:
... a w grę nie grałem 8) |
Cytat:
Sorry! :zawstydz: |
Cytat:
|
Oj wy to że pogrywam sobie w jakąś grę to od razu musi to oznaczać że już nie mogę bo mam swój wiek.....
|
Wiesz, może i faktycznie masz racje, za szybko wyciągnąłem wnioski. Daleko nie muszę szukać, mój ojciec już po 50 napiernicza sobie jeszcze w Splinter Cell-a ;)
|
Cytat:
pozdro ;) |
ja nie gralem a gdzie ja mozna znalezc :/??
|
Cytat:
|
Właśnie w sklepie.
Temat uwazam za zamknięty. Gra została ukończona. W każdym bądz razie jeśli bedziecie mieli z nia styczność to nawet polecam w nią zagrac. Taka miła gra bez zbytniej premocy itp..... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:49. |