Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Sms (https://forum.cdrinfo.pl/f5/sms-36495/)

Mily_ 28.06.2004 09:23

Sms

Nie wiem czy już było ale ja nie mogłem znaleźć więc tak:
potrzebuje jakiś bardzo dobry program do wysyłania smsów ale z taką opcją żebym mógł ustawić o której godzinie ma być wysłany. Jeśli znacie takowe programy to podajcie nazwy ew. linki do tych programów. Please :help:

CIAPEK 28.06.2004 09:32

Plus --> GG, albo bramka Plusa
Idea --> GG
Era, Heyah --> GG

Mily_ 28.06.2004 09:35

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Plus --> GG, albo bramka Plusa
Idea --> GG
Era, Heyah --> GG

No niestety z GG mam cos skopanego bo chce do Idei wysłać a mi tego obrazka nie pokazuje.

gallus 28.06.2004 09:49

Może spróbuj takiego programiku semsms jego strona domowa to chyba ***.semsms.prv.pl :D
Pozdro

Mily_ 28.06.2004 09:53

No niestety semsms nie ma takiej opcji

CIAPEK 28.06.2004 10:16

Cytat:

Napisany przez Mily666
No niestety z GG mam cos skopanego bo chce do Idei wysłać a mi tego obrazka nie pokazuje.

to już nie moja wina, zapytałeś czym - odpowiedziałem i sprawa załatwiona.
Przeinstaluj gadulca.

Mily_ 28.06.2004 10:21

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
to już nie moja wina, zapytałeś czym - odpowiedziałem i sprawa załatwiona.
Przeinstaluj gadulca.

Ale o co ci chodzi?? Jestem wdzięczny że mi powiedziałeś a ja cie poinformowałem że mam coś nie tak z gadulcem nawet po przeisalowaniu.

CIAPEK 28.06.2004 10:31

Cytat:

Napisany przez Mily666
Ale o co ci chodzi?? Jestem wdzięczny że mi powiedziałeś a ja cie poinformowałem że mam coś nie tak z gadulcem nawet po przeisalowaniu.

Że masz coś nie tak po przeinstalowaniu to dopiero teraz mi napisałeś to skąd to miałem wiedzieć?
Licz się ze słowami.
Nie rozumiem także po co szukasz innych metod jak najprostsza to właśnie GG i zająłbym sie właśnie GG, a nie dalszymi poszukiwaniami. Nie wierze także, że nic się nie da zrobić.

Plusa masz załatwionego bo zegar jest w bramce.
Ere, Heyah miałbyś też jakbyś korzystał z płatnej bramki Omnix, ale pewnie nie korzystasz.

Po co wogóle Ci to? Dla dowcipu czy masz jakiś inny konkretny powód?
Pytam bo sam z tego korzystam baardzo rzadko.

Mily_ 28.06.2004 10:40

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Że masz coś nie tak po przeinstalowaniu to dopiero teraz mi napisałeś to skąd to miałem wiedzieć?
Licz się ze słowami.
Nie rozumiem także po co szukasz innych metod jak najprostsza to właśnie GG i zająłbym sie właśnie GG, a nie dalszymi poszukiwaniami. Nie wierze także, że nic się nie da zrobić.

Plusa masz załatwionego bo zegar jest w bramce.
Ere, Heyah miałbyś też jakbyś korzystał z płatnej bramki Omnix, ale pewnie nie korzystasz.

Po co wogóle Ci to? Dla dowcipu czy masz jakiś inny konkretny powód?
Pytam bo sam z tego korzystam baardzo rzadko.

Yesoo sorki że nie napisałem wcześniej że problemy są po przeinstalowaniu. Mam konkretny powód bo musze do Idei o danej godzinie wysłać smsa a nie moge.

piotrek123 28.06.2004 11:10

Oj Ciapek dzisiaj nie w humorze;)

CIAPEK 28.06.2004 11:18

Cytat:

Napisany przez piotrek123
Oj Ciapek dzisiaj nie w humorze;)

może i tak :)
Albo odnosze jakieś dziwne wrażenie, że prawie każdy do mnie jest wrogo nastawiony.
Pozdrawiam! ;)

Mily_ 28.06.2004 11:37

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
może i tak :)
Albo odnosze jakieś dziwne wrażenie, że prawie każdy do mnie jest wrogo nastawiony.
Pozdrawiam! ;)

A mi się zdaje że najpierw ty się lekko czepiasz czegoś a później wszyscy są wrogo nastawieni :>

grappa01 28.06.2004 12:51

Cytat:

Napisany przez Mily666
No niestety semsms nie ma takiej opcji

Zainstaluj nakładke na gg - PowerGG z www.powergg.prv.pl tam masz załączony programik SeSms a poza tym kilka innych ciekawych rzeczy. Pozdr

Mily_ 28.06.2004 12:55

Cytat:

Napisany przez grappa01
Zainstaluj nakładke na gg - PowerGG z www.powergg.prv.pl tam masz załączony programik SeSms a poza tym kilka innych ciekawych rzeczy. Pozdr

Miałem już tą nakładke i niec. Nie ma takiej opcji. Ale dzięki za podpowiedź. Pozdro

grappa01 28.06.2004 17:05

By uruchomić program SeSms wpisujesz jao edycje profilu prócz numeru GG jeszce numer telefonu komórkowego. Klikasz OK. Później na uzupełniony danego użytkownika kontakt GG klikasz prawym przyciskiem myszy i wybierasz opcje SMS [SeSms]. Program jest napewnoe może instalujesz PowerGG niepełnego albo nie masz tej opcji zaznaczonej przy instalacji gdyż nie ma szans by tego programiku nie było w tym pakiecie tym bardziej że jeszce nigdy nie zdarzyło mi się że nie było z któryś programów z pakietu PowerGG. Pozdr

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41.