![]() |
Pioneer 575A - pytanie
Ten model odtwarzacza właśnie będę miał szczęście posiadać w niedługim czasie. Szukałem w internecie informacji o możliwości zdjęcia blokady regionów, ale nic nie znalazłem. W ogóle mało o tym modelu jest napisane (mam na myśli polskie strony). Może ktoś z forumowiczów posiada ten sprzęt lub miał z nim do czynienia i podzieli się swoimi wrażeniami na jego temat.
Pozdrawiam. |
Cytat:
Adres www.clonex.net nie jestem z tej firmy, ale jest ona pewna... Zreszta opisalem na forum ze 3 miesiace temu przypadek znajomego, ktory przerabial Pioneera DV 350 (wszystko ok), sprawdz w archiwum. Jak cos chcesz sie dodatkowo dowiedziec, to pisz na priv. |
dzięki :) ale trochę mam daleko do Gliwic. Napiszę do nich i zobaczę co odpowiedzą. Jeszcze raz wielkie dzięki.
|
Cytat:
Juz mi kiedys zarzucano ;) ze tak ich reklamuje, ale raz jak mowilem, ja ich nie znam, a dwa ze obecnie (gdy juz firma wykonuje to okazjonalnie) takie reklamowanie nie mialoby sensu... Ale ze pytales o Pioneera... Najlepiej jak mowie, przejrzyj archiwum grupy. Kiedys sie nawet reklamowali w "DVD Magazyn"... |
O ile pamiętam to Clonex słono sobie kazał płacić za multiregion - jakieś 300-400 zł. W Pioneer 444 wiązało się to z wymianą kości z firmware czy jak to tam w wypadku playera stacjonarnego nazwiemy.
Jabba |
Cytat:
Znajomy, ktory przerabial tego Pionka pod koniec marca zaplacil 199 zl (w tym byl wliczony koszt przesylki zwrotnej)... ale wiadomo, jakby nie patrzec juz po "rozpadzie" firmy. |
dzięki za informację. Napisałem do nich i czekam właśnie na odpowiedź.
Pozdrawiam :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:37. |