![]() |
Norton Ghost 2003
Witam!
Praktycznie nie mam doświadczenia z tym programem, mam WinXP na ntfs i mam taki problem - podczas próby utworzenia obrazu dysku C (oczywiście na innej partycji ntfs), pod koniec kiedy komputer powinien zrobić restart i uruchomić się w DOS'ie wyskakuje mi taki komunikat: "Unable to successfully defragment the Virtual Partition file. This is probably due to your disk being too fragmented, we recommend that you run the Windows Disk Defragmenter and run this task again. ..." I już zgłupiałem, bo zdefragmentowałem wszystko co możliwe, a on dalej wyświetla ten komunikat. HELP |
A robisz obraz z dyskietki startowej Ghosta czy spod Windowsa (sam start) ???
|
Spod Windowsa, jak uruchamiam komputer z dyskietki Ghosta, to nie widać myszy i klawiatury - Logitech USB radio.
|
Cytat:
jak cos to sprobuj DriveImage wybierasz kopie partycji na partycje lub partycje do obrazu, restartuje ci sie komp i robi wszystko spod "dos-a" jak mozna to tak nazwac a co do ghosta dosowego to podlacz na chwile klawiature zrob obraz i po problemie :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Rób z dyskietki i będzie OK ... nie ma myszki i klawiatury??? ... zrób jeszcze raz dyskietkę startową, może nie masz na niej driverów klawiatury ... zobacz... |
Znalazłem w chacie przejściówkę z USB na Ps2, i wszystko OK.
Dzięki za pomoc. |
ale z samej klawiatory tez mozna obslugiwac ghosta !!! mysz nie jest konieczna !!!
|
Wiem.
Dzięki. |
Cytat:
BTW: Chyba się przerzucam z Ghosta na DriveImage :ysz: bo Ghost coraz czesciej mnie zaczyna drażnić (( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zycze powodzenia w tworzeniu obrazu z partycji NTSF na partycje NTSF!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:56. |