![]() |
blisko coraz blizej :) DL juz w Polsce
http://www.wgk.waw.pl/modules.php?na...4965&mode=flat
i to jaka dobra firma az strach zapytac sie ile bedzie kosztowac :) |
Będzie w końcu można wypróbowac efekt przeróbki LO SOHW-812S@SONY DVD RW DRU-700A :)
|
Cytat:
Jabba |
CDRLand wprowadza DL za kilka dni.
|
nie no Panowie i Panie a ja myslalem ze blysne nowoscia :)
ja az tak czekam ale oczywiscie tylko z ciekawosci ze albo zloze sie z kims chetnie albo sprawie sobie jedna do testow - no chyba ze cena naprawde mnie zniszczy - pijmy za zdrowie :piwo: dystrybutorow aby nie stali sie spekulantami :)
|
|
Cytat:
Tu typowaliśmy ceny nośników DL :) Ciekwe po ile faktycznę bedą ??? |
Cytat:
Jutro sobie kupie u niego mam do niego jakies 5 km. Kupowalem od niego esperanzy dvd+r za 10 szt 35 zeta. Wiec jutro walne pierwszy tescik 812@832 dam znac. || |
wydaje mi sie ze w tej cenie to zejdzie tylko pare plytek, ktore ludzie kupia tylko po to zeby przetestowac sprzet, przeciez to nie ma sensu - 2,4 speed (50 min nagrywania? zamiast niecale 2x15)
60 zeta = 10 niezlych plytek jednowartstowych czyli przy DL wychodzi ponad 5 x drozej za 1GB danych. |
Cytat:
Oczywiste bylo ze cena DL bedzie zaporowa. Dobra cena bedzie pod koniec wakacji (o ile wogole bedzie dobra cena na DL). |
15 ... no moze 20 zł jestem w stanie dać za dobrej jakości nosnik - choćby do nagrania jakiegoś fajnego filmu DVD (wraz z dodatkami). Ale 60?? Lekka przesada :ysz:
IMO w porównaniu do materiału podzielonego na 2 płytki DVD5 luksus jest niewielki (jak na te pieniądze) Poza tym musialbym najpierw kupic jedną płytkę do testów, bo do końca nie wiadomo jak 812@832 nagrywa DL. BTW: Turboni - czekamy na wynik testu :> |
Cytat:
460 / 60 =7,67 za 8 plytek (i to jeszcze nagrywalnych w 50 min) mam palnik? :haha: ^_^ :rotfl: :D kompletnie ich po*balo! |
Sprzęt pod DL zapewne mam... :) Teraz tylko poczekam aż płytki będą łatwodostępne i tańsze... :)
|
Cytat:
|
Cytat:
a poza tym palnik kupujesz raz na jakis czas, plytki zas masowo. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:03. |