![]() |
Microsoft - miałem w gaciach :)
Dostałem list od Microsoftu, ale miaem w gaciach :P
http://members.lycos.co.uk/piterniel/1m.JPG http://members.lycos.co.uk/piterniel/2m.JPG |
No, to teraz masz pewność, że mają Twój adres i możesz sobie zażyczyć usunięcia info o Tobie (zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych).
A jak nie wyrażałeś zgody na ich przetwarzanie, to możesz ich po sądach pociągać. |
Łi tam... wielkie chalo...
|
Cytat:
|
No, ale jak zobaczyłem ta koperte to mnie brzuch rozbolał :P
|
Ja ostatnio wysłałem do nich list z prośbą u usunięcie moich wszelkich danych osobowych z bazy MS 8) (miałem zarejestrowanego Win98 Pierwsza Edycja - byłem głupi, że wogóle to rejestrowałem :ysz: )
Ostatnio odpisali ... po miesiącu ... że z powodzeniem usunięto dane ;) |
mi kiedys przyslali cos bo rejestrowalem dawno temu ich joystick, sidewinder cos tam, chyba w '99 czy jakos tak. i tak co jakis czas dupe truja...
|
Cytat:
jezeliby usuneli Twoje dane, to nie powinni juz miec adresu, tak mi sie wydaje |
Cytat:
|
Oj Microsoft, jak przyjdzie z RIAA to dopiero będziesz miał powody do paniki, jak zobaczysz kopertę, jak zobaczysz napis na kopercie, jak otworzysz kopertę, jak przeczytasz: W razie zauważenie przez Państwo jakiegokolwiek przejawu piractwa proszę o kontakt z naszą siedzibą ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
to jak ty przy takich listach masz w gaciach, to wole nie myśleć co będzie później.
Jak np. będziesz dostawał smutne listy z WKU. oj Pit ^_^ P.S. Nie zamieszczaj na forum takich listów, które w sumie o niczym nie świadczą, a microsoft na pewno nie będzie ścigał takich chłopców jak TY, których są setki w tym kraju. |
Cytat:
Sa ich setki to ich sa, ale tysiecy, a moze i nawet miliony :D chociaz w sumie moze wlasnie dlatego MS powinien scigac takich chlopcow jak Piterniel, ale nie bedzie tego robil w taki sposob a juz na pewno nie zacznie od takiego zadupia jak Polszcza :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24. |