![]() |
Freelancer
Hej!!
Zna ktoś może gierkę Freelancer no i czy zna ktoś jakieś fanowskie stronki? Poszukuję w necie informacji na temat tej gry ale wiele to nie znalazłem. Gierka jest po prostu wyczesana w kosmos :spoko: Niestety mam tylko demko (( Jeśli chodzi o google to już sprawdzałem. :mruga: |
Ale freelancer to chodzi o grę z tego serialu agentka o 100 twarzach? Ona miiała taką ksywke a i gre mam:)
|
Cytat:
Tutaj jest oficjalna stronka tej gierki. |
Freelancer Trading Tool
gamewinners.com Lancers Reactor te powinny ci wystarczyc ... niestety slynna niegdys - en.lancerplanet.com - does not it exist :( |
Wielkie dzięki!!! Zawsze coś.
|
np. dude :D
|
|
no pewnie :)
|
Freelancer jest - mocny :D
powracalem do niej juz ze trzy razy ... ostatnio na skonczenie potrzebowalem okolo 24h dla mnie gra ma 10/10 |
nareszcie mam pełną wersje :>
|
Można grać w nieskączoność :mruga:
|
Co fakt to fakt ale gra nie jest kompletnie w polsce zareklamowana :/ jesli ktos jest zainteresowany wspolpraca przy tworzeniu fansiteu to prosze o kotakt na mail lub na gg:4119021
|
i znow go zaistalowalem ... :D
|
Freelancer
Mam problem z Freelancerem. W pewnym momencie gry pojawiaja mi sie trzy neutralne wojskowe ciezkie mysliwce i nie jestem w stanie nic zrobic. Blokuje sie dostep do wszystkich planet. Nie moge nigdzie zadokowac. Co robic? Prosze o jakas wiadomosc na email wojtek.zet@poczta.fm
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:06. |