Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Beyond Good & Evil patch i ***** - pomocy! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/beyond-good-evil-patch-pomocy-36626/)

Zielona 02.07.2004 14:50

Beyond Good & Evil patch i ***** - pomocy!

Zainstalowałam Beyond Good & Evil na kompie i poszło o dziwo na najniższych ustawieniach. Sciągnęłam Patcha z netu i zamieniłam pliki. Uruchamiam grę i***8230; nic. Włącza się, a za chwilkę wychodzi do Windowsa. Jak mam temu zaradzić? Moja gra jest oryginalna i wcześniej chodziła bezbłędnie na WinXP, a teraz nie wiem czemu tak się dzieję. Może znacie odpowiedź?
Druga sprawa: Padł mi odtwarzacz CD, a jego naprawa jak się nie mylę troszkę potrwa toteż i tak nawet nie będę mieć możliwości zainstalowania ponownie gry i zagrania w nią. Szukałam w sieci słodzika do Beyonda, dzięki któremu gra chodziłaby bez CD ale nie mogę jego znaleźć. Może wiecie skąd można sciągnąć. Bardzo mi zależy. W innym wypadku będę musiała pożyczyć czytnik, albo o zgrozo kupić nowy bo z tamtym to chyba nic już się nie da zrobić. Błagam pomocy!!! :help:

Air 02.07.2004 15:02

Cytat:

Napisany przez Zielona
Zainstalowałam Beyond Good & Evil na kompie i poszło o dziwo na najniższych ustawieniach. Sciągnęłam Patcha z netu i zamieniłam pliki. Uruchamiam grę i***8230; nic. Włącza się, a za chwilkę wychodzi do Windowsa. Jak mam temu zaradzić? Moja gra jest oryginalna i wcześniej chodziła bezbłędnie na WinXP, a teraz nie wiem czemu tak się dzieję. Może znacie odpowiedź?
Druga sprawa: Padł mi odtwarzacz CD, a jego naprawa jak się nie mylę troszkę potrwa toteż i tak nawet nie będę mieć możliwości zainstalowania ponownie gry i zagrania w nią. Szukałam w sieci słodzika do Beyonda, dzięki któremu gra chodziłaby bez CD ale nie mogę jego znaleźć. Może wiecie skąd można sciągnąć. Bardzo mi zależy. W innym wypadku będę musiała pożyczyć czytnik, albo o zgrozo kupić nowy bo z tamtym to chyba nic już się nie da zrobić. Błagam pomocy!!! :help:

no bez przesady. Teraz Czytniki kosztują około 100 zł nowe a uzywane mozna kupić już za 50 zł.

Nie ma patchy do wersji niższych. Musisz instalować od nowa. Zobacz tutaj może to coś pomoże
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36527

A słodzika szukaj przez google :mruga:

gallus 02.07.2004 15:10

Czytniki to faktycznie teraz już mało kosztują, a z tego co wiem i szukałem to do tej gierki słodzika No-CD nie ma
Pozdro

Zielona 02.07.2004 15:28

Faktycznie są tanie, ale mnie w tej chwili nie stać na zakup. Kasa na wakacje potrzebna. Zresztą jak już kupowac to coś lepszego, a kupić kota w worku za grosze to też bez sensu. Ale żeby nie było jeszcze słodzika do BG&E?!

CIAPEK 02.07.2004 16:58

Cytat:

Napisany przez Zielona
(...) Ale żeby nie było jeszcze słodzika do BG&E?!

Witaj na forum. (Fajny avatar :) )
Na forum obywamy się bez tematów typu warez, *****, kluczyki... Po prostu tak już jest i nie poruszamy takich tematów.

Co do CD. Jeśli czujesz się na siłach albo masz takiego kolege, rozkręćcie cidika i zobaczcie co tam piszczy w trawie... przeczyście soczewke.
W innym wypadku postaraj sie o jakiś używany cd-rom. Na pewno są tacy ludzie, których znasz którzy wymieniali optyke i został im cd-rom. Ja mam dwa :).
Możesz też kupić używany za na prawde niewielkie pieniądze.
Wakacje... rozumiem :) Raz w roku są wakacje i kasy na to nieoszczędzamy ;)
Pozdrawiam!

Zielona 10.07.2004 01:54

Cytat:

Napisany przez Air
no bez przesady. Teraz Czytniki kosztują około 100 zł nowe a uzywane mozna kupić już za 50 zł.

Nie ma patchy do wersji niższych. Musisz instalować od nowa. Zobacz tutaj może to coś pomoże
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36527

A słodzika szukaj przez google :mruga:

Jeśli chodzi o Patcha to już wiem co jest grane. Ja mam po prostu wresję gry 1.01 a ona jest już spatchowana. NoCD mam, ale po wklejeniu gra przestaje mi chodzić i to nie wina złych ustawień bo wcześniej chodziło wszystko na 6. NoCD jest po prostu zły. I chyba nawet wiem czemu. Bo te NoCD to od razu są do niższych wersji Ang 1.00 gdzie najpierw trzeba spatchować a potem słodzik wrzucić. Co z tego jak i tak grać nie mogę ;( Już się nawet nie łudzę, że znjadę NoCD do mojej PL wersji 1.01

gallus 10.07.2004 07:10

hmm a może wystarczy patch do angielskiej wersji 1.01, bo taki znajduje sie na
Kod:

www.gamecopyworld.com

Zielona 10.07.2004 11:10

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
hmm a może wystarczy patch do angielskiej wersji 1.01, bo taki znajduje sie na
Kod:

www.gamecopyworld.com

Ale ja właśnie mam ten ***** i nie chodzi. Tam jest tylko jeden,a patch mi nie potrzebny bo mam wersję 1.01, która jest już spatchowana. Tylko ten NoCD do mojej wersji by się mi przydał. Chyba, że znalazłeś gdzieś indziej jakiś inny NoCD byłabym ogromnie wdzięczna.

rycho 10.07.2004 14:40

Zielona! Podaj maila.Wyśle Ci linka do tego czego tak długo szukasz.

rycho

Zielona 10.07.2004 15:22

Cytat:

Napisany przez rycho
Zielona! Podaj maila.Wyśle Ci linka do tego czego tak długo szukasz.

rycho

Możesz mi wysłać w Prywatnej Wiadomości. Dzięki wielkie.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:04.