![]() |
Wawelski, takich jak pokazales juz nie dostaniesz:). Sa do dostania 1-16 DataLifePlus Metal Azo 700MB (od Mitsubishi)
http://www.cdrinfo.pl/software/stron...eid=1126184928 Wygladaja jak te, tylko z indeksem 1-16 Adres? Prosze bardzo: Kazda niedziela, Gielda Elektroniczna, Wroclaw Robotnicza 5 |
A, to wielka różnica - wcześniej pisałeś, że używasz Metal AZO. To zupełnie inne płytki, niż Super AZO HG :(
|
Ja używam dokładniej tych lub Verbatim Super AZO HG.
|
Cytat:
|
Jak miałem 9 lat to kupiłem CD-R Audio, i się zdziwiłem że na nie dane nagrałem ;) hehe ;). A propo, na dyskach AUDIO jest mniej błędów C1 ;) Bo mam dwie czy trzy :)
|
Spokojnie sa do dostania we Wroc po ok 2zl w slimie
|
Cytat:
|
Mozesz zrobic tak - kopiujesz gdzies plik sciagniety. Kopie ladujesz do programu DivFix. Odznaczas 'keep original file', dajesz 'rebuild file' i on to naprawi. Sa jednak 'ale':
- w brakujacych miejscach pliku bedzie przerwa w filmie (logiczne) - mozliwe ze brak bedzie wiekszej czesci niz by wynikalo z ilosci brakujacych danych, - oczywiscie plik musi byc avi (to wlasciwie powinno byc na poczatku bo divfix dziala tylko na avi). |
Porto bedziesz miec problem bo z tego co mi wiadomo overnet sciaga plik nie po kolei tylko w kawalkach. Moze nie masz poczatku albo konca albo masz s******ony indeks. Musisz uzbroic siew cierpliwosc i czekac moze z czasem uzupelnia sie brakujace czesci.
|
Juz probowalem tych programikow. Nic nie wyszlo. VB nie otwiera segmentów a avip tez szwankuje. może brakuje jakiegoś kodeka?...albo mam ich za duzo.
W każdym razie Dzieki Wielkie. |
Moze spróbuj zrobić coś Avi previewem lub Virtual Dub'em
Ps Witamy na forum |
Witam Wszystkich. Mam problem: jak posklejac i odtworzyć nie do końca ściagniete filmy programem Overnet? Czy można jakims programem te segmenty skleic, i gdzie go szukac? Z góry dziekuje.
|
temat zdaje się był poruszany podczas innych topiców...
ogólnie nie polecam kupować płyt "specjalnie" dla nagrywania Audio za Bóg wie jakie pieniądze... lepiej kupić jakieś dobre CD-R'ki... (VERBATIM :peace: ) |
Ja polecam Verbatimy Metal AZO - tylko na nich wypalam wszystkie audio ;)
Pozdro |
Witam na forum.
Nie kupuj tych płyt bo są zazwyczaj droższe ale płacisz haracz dla osób produkujących muzyke czy jakoś tak. Najlepiej kupić jakieś markowe płyty do 2zł jak tdk i verbatim. :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:39. |