![]() |
Kurcze Chester wybacz, ale skąd tyś sie urwał? Te pytania, myślałem że mówisz o formacie dvd, a teraz wyjechałeś z 700mb, o podstawach kompresji juz nie wspomnę. Może czas najpierw cos poczytać?
|
mam jeszcze jedno pytanie dotyczace rippowania DVD Decrypterem. on zawsze tylko sciaga na dysk zawartosc plyty DVD a pozniej trzeba z nia cos zrobic zeby zajmowala 700mb?? jakos skompresowac??
|
to moze teraz jak nagrac sobie na przyklad plyte DVD ktora ma pojemnosc 7,4GB??
|
ok
|
Serial number wskazuje, że nagrywarka jest z marca 04. Nie chce mi się jej teraz wyciągać z obudowy, sprawdzę, jak będę oddawać napęd.
|
a z jakiego masz miesiaca bo u mnie na styczniowym tez bezproblemu wypalilem wczoraj DL
|
812@832 wszystko działa, właśnie wypaliłem DL http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...4&postcount=34
|
Cytat:
|| |
jes bardzo duza szansa ze tak tylko cenny plytek musza zejsc do jakiejs rozsadnej granicy zeby inni tez przeprowadzili testy. Wtedy bedzie wieksza pewnosc.
|
Jesli tak to wyglada na to ze kazda 812-tke mozna bedzie przekrecic na 832S. Nic, tylko sie cieszyc :)
|
sa na allegro taka firma z brwinowa pod warszawa juz je ma "CD Ladnd". koles powiedzial ze pod koniec wakacji beda w cenie okolo 20-30 zeta za sztuke.
|
mam ze stycznia 2004
|
Cholera, bylem gotow wydac nawet te 60 zl zeby tez sprobowac. I dalej bym to zrobil, bo kazda kolejna proba to wieksza pewnosc. Ale za diabla nie moge nigdzie dostac tych Verbatimow DL
|
Cytat:
|| |
Noooo Turboni, widze swierzego niusa ! Moje gratulacje !! A jaka masz date produkcji tej 812-tki ? Bo chyba na CDRInfo.com czytalem posta o roznicach w egzemplarzach ze stycznia i kwietnia. Roznica miala polegac na innych chipach. Model 812S z kwietnia byl identyczny z 832S, ale ten ze stycznia roznil sie. Byly wiec watpliwosci czy w takim przypadku starsze 812-tki podolaja DL. Podkreslam, ze to byl post jakiegos czlowieka z tamtejszego forum i tylko na tej podstawie zadaje to pytanie.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:51. |