![]() |
Kłopot z aktualizacją Nero
Ilość załączników: 1
Przy kazdej próbie uaktualnienia Nero do wersji 63117 z wersji 63115 wyskakuje mi błąd :
Czy ktoś miał cos podobnego :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: |
Mam niestety to samo :( - niezaleznie czy uaktualniam czy tez instaluje od nowa - jezeli ktos zna rozwiazanie tego problemu to prosze o pomoc bo chetnie bym sprawdzil czy jest dodany nec 2500a wzgledem obslugi booktype
|
Cytat:
|
Co ciekawe to w tym pliku msa.dll program antywirusowy NOD32 z baza 1.801 wykrywa
wirusa, mowa o najnowszym nero 63117, starsze jest ok. Ma ktos podobny objaw ? Nero zassane od ahead-a. |
własnie mam tak samo tez wykrywa wirusa NOD32 w tym pliku
|
Więc, to nie wina nieinstalowania z konta administratora, a po prostu działanie antywirusa... Na czas instalacji/upgrade NERO musicie wyłączyć antywirusy...
|
Niestety wyłaczenie NOD-a 32 nic nie pomaga, problem jest ten sam
|
Po wylaczeniu NODa nalezy go jeszcze wywalic w menadzerze zadan w procesach - najpewniejsza sprawa jest jego odinstalowanie na czas instalacji nero - u mnie juz smiga nowa wersja razem z NODem :)
|
Udało się jakoś zainstalować, ale zauwazyłem że w nowej wersji nie ma DVD-ROM wg księgi , czy u was też ?????????????
|
U mnie nie ma i nie bylo we wczesniejszych wersjach - szkoda ze nie biora pod uwage ze NEC 2500a z biosem Herriego obsluguje booktype - wolalbym to wybierac od razu w nero niz w dvdinfopro (czy jest inna metoda uzyskania tego na Necu ?)
|
Ciekawostka, przegostowalem system, zainstalowałem najnowsze nero, nod32 nie pokazuje ze jest wirus, baza 1.802. Jeśli nero jest upgrejdowane to się szczępi że jest wirus, jaja jak balony.
|
ja aktualizowałem nero bez najmniejszego klopotu i o dziwo zamyka mi teraz sesje w dvdrw-
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:03. |