![]() |
Zabezpieczona dyskietka
Witam Wszystkich!!!
POMOZCIE!!! Dostalem od znajomego program dos'owy na dyskietce i chcialem go sobie przegrac, lecz po przegraniu nie dziala!!! Jest zabezpieczony! Czy wiecie jak moge taka dyskietke przegrac, czy jest jakis program do przegrywania zabezpieczonych dyskietek??? Pomozcie. Z gory wielkie thnx!!! |
jakbyś może napisał nazwę programu...
ja bym spróbował skopiować to pod norton commanderem tym właśnie dosowym...ew. po wincommanderem ale za to nie gwarantuję wiem natomiast że nieźle działał norton ...no chyba że zabezpieczenie jest domowej roboty... pozdro 6 |
spróbuj za pomoca discdupe / chyba tak się on zwał i /albo pomieszaj z parametrami dyskietki pozdro
|
w windowsie tzeba to zrobic komendą "KOPIUJ DYSK" i po sprawie albo w/w discdupe
|
Znajdź jakiś prog do zrobienia image dyskietki a potem wypal...eeee...;-)...nagraj na dyskietke...
|
Cytat:
Sam szukam... |
do lexa?
tłumacz języka niemieckiego |
chodzi o deutch translator ???
banał... kopiuj tak jak mówiłem |
tym co piszesz to niestety sie nie da
|
mam taką własnie kopiowaną za pomoca wincommandera a pisze o dtranslatorze
bo normalne kopiowanie w windzie nic nie daje |
Mam jeszcze gdzies taki programik ale on dziala raczej tylko pod dosa, obszukam i jak cos dam znać.:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Spróbuj zrobic image tej dyskietki np. w WinImage a potem nagrac ten obraz na drugą dyskietkę.
|
no to ja też się spytam ? czy może ktoś robił już kopię dyskietki startowej linuxa red hat 6.2 for example ?
i czym? bo pod linuche trochę niewygodnie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29. |