Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   A ja się chętnie wypowiem!!! Ghem... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ja-sie-chetnie-wypowiem-ghem-36681/)

mr_spock 05.07.2004 22:49

Wlasnie... juz ludzie pierwotni na scianach jaskin rysowali mamuty ;)
"wszak obraz wart jest 1000 slow"

MacGyver 05.07.2004 22:49

Cytat:

Napisany przez Berion
A teraz pytanie do pana moderatora/administratora... Dlaczego? Dlaczego się nie zamyka tak starych tematów. Ot, taki Berion, Bogu ducha winny (i ślepy :) ) nigdy by nie odpowiedział na post z przed 4 lat ;)

Bo one umierają śmiercią naturalną ;) no ale od czasu do czasu znajdzie się taki Berion który je wskrzesi i takie topiki muszą zostac "dobite" ;) ... hehe ... joke ofkorz :piwo:

andrzejj9 05.07.2004 22:41

Cytat:

Napisany przez Berion
Ufff... Błagam, bez takich "jaj" bo mi się bajpasy odkleją ;)
Może faktycznie jestem - trochę (?)

A teraz pytanie do pana moderatora/administratora... Dlaczego? Dlaczego się nie zamyka tak starych tematów. Ot, taki Berion, Bogu ducha winny (i ślepy :) ) nigdy by nie odpowiedział na post z przed 4 lat ;)

Spoko, na tym forum emotikonki są nierzadko najważniejszą częścią zdania, więc zwracaj na nie uwagę :)

A jeśli chodzi o zamykanie starych tematów, to ja akurat jestem przeciwny. Po pierwsze właśnie czasami się do nich wracac, a po drugie - po co?

MacGyver 05.07.2004 22:31

Cytat:

Napisany przez Berion
To była POMYŁKA!!!!!!!!!!!!!! Kolosalna/idiotyczna pomyłka!! Ja naprawdę nie spojrzałem na datę postu (niejednego zresztą)!! Nie musicie mnie kamienować!
Ludzie!! Grabarz roku? ok. trudno! Szkoda, że Bartez zamknął tamten topic, nie zakładałbym nowego tematu, tylko coś dopisał...

No i się wszystko wyjasniło ;)
Masz "aprobatkę" odemnie ;) :) 8)
Vitamy na Forum ...

mr_spock 05.07.2004 22:04

tak, ale jesli tych tematow jest kika tysiecy to jest wlasnie kilka tysiecy kllikniec myszka :)
a jeszcze trzeba mniej wiecej ten temat przeczytac, zeby wiedziec czy go zamknac czy nie.
A mysle, ze moderatorzy na brak zajec nie narzekaja ;)

Berion 05.07.2004 21:59

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Czasami sie do nich wraca, problem sie powrarza albo autor chce cos dopisac.
W koncu, kto by mial ja wszystkie zamykac i wg jakich kryteriow... to masa roboty... i chyba zbedej. Chociaz jak patrze na wykopywanie 4latnich topicow to mam wadpliwosci ;)
- bez urazy :)

Jestes zdecydowanie przewrazliwiony... wszyscy Cie lubia, zobacz ile masz pozytywnych komentarzy :)

Nie wiem, może się i wraca (he he ;) ). Ja tam się na tym całkowicie nie znam i nie mam choćby zielonego pojęcia jak to się robi. Dla mnie, "tak na chłopski rozum" - że tak powiem, jest to kliknięcie myszą :) To może, moderatorom by się przydał jakiś nowy "engine"/program/łatwiejszy w obsłudze interface/cholera wie co ;) ? A teraz na poważnie: to naprawdę jest tak dużo pracy? Czy moderatorzy/administratorzy mają też przed oczami okienka/tabeki, czy raczej "strugi" tekstu? Wiecie może, kto "wymyślił" forum - chodzi mi raczej o samą jego idee..? :piwo:

mr_spock 05.07.2004 21:33

Cytat:

Napisany przez Berion

Czasami sie do nich wraca, problem sie powrarza albo autor chce cos dopisac.
W koncu, kto by mial ja wszystkie zamykac i wg jakich kryteriow... to masa roboty... i chyba zbedej. Chociaz jak patrze na wykopywanie 4latnich topicow to mam wadpliwosci ;)
- bez urazy :)

Jestes zdecydowanie przewrazliwiony... wszyscy Cie lubia, zobacz ile masz pozytywnych komentarzy :)

Berion 05.07.2004 21:10

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Berion - he. Przeciez wszystko OK, oni napisali kolejno ";):D" i "[joke]" po swoich postach
jestes chyba przewrazliwiony ;)

gallus 05.07.2004 20:50

Cytat:

Napisany przez Berion
(...) PS: Może mi ktoś powie co oznacza w - głównym menu forum (ta tabelka) - liczba odsłon? I jeszcze jedno pytanie: dlaczego się nie zamyka tematów starszych niż, powiedzmy rok/dwa? :help:

L:iczba odsłon - oznacza ile razy temat był owiedzany przez użytkowników, a z tym zamykaniem tematów to tez mnie troszke dziwi :D
Pozdro

mr_spock 05.07.2004 20:22

Berion - he. Przeciez wszystko OK, oni napisali kolejno ";):D" i "[joke]" po swoich postach
jestes chyba przewrazliwiony ;)

Berion 05.07.2004 19:41

Cytat:

Napisany przez pykson
Berion, licz sie ze slowami (albo raczej wyrazami), bo jeszcze sie sypna minusy, i po co Ci to? ;) :D

Nie rozumiem... Znowu "coś nie tak?". Chyba źle zrozumiałeś moje intencje, nie wiem... Coś mi nie wyszedł ten cytat bgn'a (skasowałem gwiazdki i kawałek tekstu, i nie pojawił się jako cytat). Chciałem go wyedytować ale nadal nic się nie zmieniło...Może pomyślałeś, że to moje słowa? Sam już nie wiem... Może nie powinienem się wypowiadać tylko narazie "poobserwować" "zwyczaje" panujące na forum? Jeśli popełniłem nietakt , to w którym momencie? :niepow: PS: Może mi ktoś powie co oznacza w - głównym menu forum (ta tabelka) - liczba odsłon? I jeszcze jedno pytanie: dlaczego się nie zamyka tematów starszych niż, powiedzmy rok/dwa? :help:

kraluk 05.07.2004 19:30

Cytat:

Napisany przez pykson
Berion, licz sie ze slowami (albo raczej wyrazami), bo jeszcze sie sypna minusy, i po co Ci to? ;) :D

Ja dałem plusa, ale zaczynam się zastanawiać, czy dobrze zrobiłem [joke] :matrix:

pykson 05.07.2004 19:12

Berion 05.07.2004 19:03

"- moglibyście darować sobie te wszystkie "***ać", "pier***" i tym podobny rynsztokowy slang. Nie dlatego, zebym był specjalnie pruderyjny - ale taki "macho" na słowa to mnie już nie śmieszy i myślę, że warto zabawić się taką intelektualną rozrywką - jak zastąpić w polskim języku słowo "***ać" innym polskim wyrazem oddając emocjonalny sens tego, co chciało się napisać"

Ok. co powiesz na: Hmmm, no, no powiedzmy... O! mam... Besztać, wyśmiewać, pouczać, czynić raban (?) (mam ubogie słownictwo). Bwahahahahahahah... Ale z drugiej strony... Byłoby kulturalniej/na poziomie itt.itp.itd. Z tym, że raczej trudno zastąpić takie inwektywy; tak żeby nosiły w sobie ten sam ładunek emocjonalny. ;) PS: Dziękuję za wszystkie plusy, ale opanujcie się. Jeszcze tydzień i będę miał chyba ze sto!! Robi się nie uczciwie... Jak mi się wydaje, stawia się je osobom, które komuś pomogły, ewentualnie powiedziały coś istotnego/ważnego/ciekawego... A może mi się tak tylko wydaje? Eee, zresztą - nie krępujcie się ;)

mr_spock 05.07.2004 14:44

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A gdzie się tą całą reputację sprawdza? Kiedyś wystarczyło przycisnąć na kropkach, a teraz?

Kliknij ustawienie - lewy gorny rog, przewin ekran troche w dol i masz liste komentarzy i os. ktore jes wystawili ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:06.