![]() |
Wlasnie... juz ludzie pierwotni na scianach jaskin rysowali mamuty ;)
"wszak obraz wart jest 1000 slow" |
Cytat:
|
Cytat:
A jeśli chodzi o zamykanie starych tematów, to ja akurat jestem przeciwny. Po pierwsze właśnie czasami się do nich wracac, a po drugie - po co? |
Cytat:
Masz "aprobatkę" odemnie ;) :) 8) Vitamy na Forum ... |
tak, ale jesli tych tematow jest kika tysiecy to jest wlasnie kilka tysiecy kllikniec myszka :)
a jeszcze trzeba mniej wiecej ten temat przeczytac, zeby wiedziec czy go zamknac czy nie. A mysle, ze moderatorzy na brak zajec nie narzekaja ;) |
Cytat:
|
Cytat:
W koncu, kto by mial ja wszystkie zamykac i wg jakich kryteriow... to masa roboty... i chyba zbedej. Chociaz jak patrze na wykopywanie 4latnich topicow to mam wadpliwosci ;) - bez urazy :) Jestes zdecydowanie przewrazliwiony... wszyscy Cie lubia, zobacz ile masz pozytywnych komentarzy :) |
Cytat:
Może faktycznie jestem - trochę (?) A teraz pytanie do pana moderatora/administratora... Dlaczego? Dlaczego się nie zamyka tak starych tematów. Ot, taki Berion, Bogu ducha winny (i ślepy :) ) nigdy by nie odpowiedział na post z przed 4 lat ;) |
Cytat:
Pozdro |
Berion - he. Przeciez wszystko OK, oni napisali kolejno ";):D" i "[joke]" po swoich postach
jestes chyba przewrazliwiony ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Berion, licz sie ze slowami (albo raczej wyrazami), bo jeszcze sie sypna minusy, i po co Ci to? ;) :D
|
"- moglibyście darować sobie te wszystkie "***ać", "pier***" i tym podobny rynsztokowy slang. Nie dlatego, zebym był specjalnie pruderyjny - ale taki "macho" na słowa to mnie już nie śmieszy i myślę, że warto zabawić się taką intelektualną rozrywką - jak zastąpić w polskim języku słowo "***ać" innym polskim wyrazem oddając emocjonalny sens tego, co chciało się napisać"
Ok. co powiesz na: Hmmm, no, no powiedzmy... O! mam... Besztać, wyśmiewać, pouczać, czynić raban (?) (mam ubogie słownictwo). Bwahahahahahahah... Ale z drugiej strony... Byłoby kulturalniej/na poziomie itt.itp.itd. Z tym, że raczej trudno zastąpić takie inwektywy; tak żeby nosiły w sobie ten sam ładunek emocjonalny. ;) PS: Dziękuję za wszystkie plusy, ale opanujcie się. Jeszcze tydzień i będę miał chyba ze sto!! Robi się nie uczciwie... Jak mi się wydaje, stawia się je osobom, które komuś pomogły, ewentualnie powiedziały coś istotnego/ważnego/ciekawego... A może mi się tak tylko wydaje? Eee, zresztą - nie krępujcie się ;) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:06. |