![]() |
Koledzy
Czy moglibyście opisać, możliwie dokładnie jak zrobić plik ISO z : płyty lub pliku? w programie Winiso. |
ten obraz jest skopany i tyle ,i chyba już nic na to nie poradzisz..bardzo mi przykro niestety. Fake!.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już próbowałem...paliłem Alcocholem i nic. Jak CD-RW został nagrany tomi go nagrwarka nie widziała, ani CD-rom. Może trzeba przekonwertować ten plik....ale innym softem niz WinISO, bo ten coś nie widzi takiego formatu. Znasz jakis inny prog. do zmiany ISO na np.BIN,RAW......?
|
To najlepiej próbuj wypalić to jakimś programikiem na płytce CD-RW, spróbuj nerem albo CDRwin'em
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kicha 625MB chyba na darmo zassałem
|
są to dane -a dokładnie pełna wersja programu ACID Pro 4.0..pyznajmniej tak pisze...Zamontowałem w Demon i nic nie wykrył....
|
A co to dokładniej jest muza czy dane, spróbuj to podmatowac pod jakiś virtualny napęd i zogacz co ci on pokaże, jezeli ni się nie uda to pytaj dalej :D
PS Witamy na forum -edit- Y@nkee_PL okazał się szybszy ;) |
sprawdz poprawnosc tego obrazu montujac go do wirtualnego dysku - Daemon/Alco
|
Jak nagraćtaki obraz?
Hej witam jestem tu pierwszy raz na forum, wiec prosze owyrozumiałość? Mam taki problem : pobrałem plik z internetu i pisze, że to jest plik *.ISO, wszystko by było dobrze, ake gdy go nagrywam to nagrywa mi sie jakiś track i w dodatku nie mogę go otworzyć. Próbowałem otworzyc plik w WinISO: pojawia sie komunikat: "Nie mogę otworzyć pliku: uzywa nieodpowiedniego formatu". Gdy odpalam ISOBuster to widzi mi plik Session 1, pod spodem TRACK 01 - gdy patrze właściwości zawansowane to Rodzaj jest jako - Mode 2 From 1 i tyle. Mam pytanie? jakim programem to nagrać, może Nero, albo Alcochol. Jesli wiecie jak to napiszcie prosze po kolei. Jest to dla mnie ważny plik!! Zgóry serdeczne dzieki....Mariusz
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:26. |