Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Odchodzę z forum (https://forum.cdrinfo.pl/f5/odchodze-forum-36698/)

Patrixs 04.07.2004 16:35

Odchodzę z forum

Witam

W związku, ze w ostatnim czasie moje tematy oraz posty nie cieszą się zbyt dużym zainteresowaniem, oraz spotykają się z dezaprobatą niektórych użytkowników, postanowiłem tymczasowo, a może nawet na stałe zaprzestać udzielania się na forum. Jest to zapewne informacja która ucieszy kilku bądz kilkunastu forumowiczów. Z użytkownikami z którymi utrzymywalem kontakt na GG i przez e-mail nic się nie zmieniło.

Pozdrawiam i życzę miłych dyskusji.

Patrixs

mr_spock 04.07.2004 16:37

dziwne, dopiero dzis zaowazylem ze twoj temat zostal zle przyjety, i to tylko przez jedna osobe.
Nie zartuj sobie, zobacz ile masz tych zielonych kropek, z nieba sie to nie wzielo.

???

gallus 04.07.2004 16:57

Ja tam nic do Ciebie nie mam, szkoda że chcesz odejść ale jeżeli ta decyzja jest przemyślana to wszyscy muszą się z nią pogodzić. Szkoda będziemy mieli jednego fachowca mniej ;/

AleX69 04.07.2004 17:02

:papa:

memorando 04.07.2004 17:08

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Witam

W związku, ze w ostatnim czasie moje tematy oraz posty nie cieszą się zbyt dużym zainteresowaniem, oraz spotykają się z dezaprobatą niektórych użytkowników, postanowiłem tymczasowo, a może nawet na stałe zaprzestać udzielania się na forum. Jest to zapewne informacja która ucieszy kilku bądz kilkunastu forumowiczów. Z użytkownikami z którymi utrzymywalem kontakt na GG i przez e-mail nic się nie zmieniło.

Pozdrawiam i życzę miłych dyskusji.

Patrixs

Nie idź proszę:( fajne posty piszesz:) pozdrawiam serdecznie

pykson 04.07.2004 17:23

Ej, Patrixs, chyba juz Ci sie zaczyna nudzic, i to zaraz na poczatku wakacji??? :D

jezeli juz walisz z tak grubej rury to pokaz, ktore Twoje" tematy oraz posty nie cieszą się zbyt dużym zainteresowaniem"???
fakt, na pytanie o ta szkole srednia, to nie moglo pojawic sie zbyt wiele odpowiedzi jako ze wiekszosc z userow nie ma pojecia jakie sa w tej kwestii obowiazujace przepisy.

patrz na ten topic chociazby, ile osob sie juz wypowiedzialo, a jeszcze godzina nie minela od jego zalozenia!

mnie nie nabrales ;), ale zobaczymy jak inni beda Cie przekonywac, zebys zostal. :)

-Kowalik- 04.07.2004 17:30

Jej a po co zakładać takie smętne tematy. Teraz wszyscy będą prosić abys został. Masz odejść to odejdź i nie zawaracaj na banki :P

pawelblu 04.07.2004 17:31

Powiem jak smurf maruda: Nie cierpie takich watkow ...

Kasprzak 04.07.2004 18:05

co za koles...
bez sensu odchodzic...tak to wszyscy powinni odejsc...od roku chyba zalozylem jeden topic ktory sie spodobal - przyklejony o dowcipach i co?Musialbym odejsc juz dawno, a nie odejde bo wiem ze tu zawsze jak bedzie problem to sie go wspolnie rozwiaze...moze nie kazdy - jezeli ktos wleci i zapyta o cracka to :) sorry;)

nie odlaz

Ziele 04.07.2004 18:28

Co tu się dzieje ?? Wszyscy nagle chca odejść. Jeszcze trochę i nie bedzię tu nikogo ze starych userów :(

Pawek 04.07.2004 18:31

"Jedni przychodzą, drudzy odchodzą... Bardziej szkoda jednak tych przychodzących, bo kto im będzie pomagał?"

Tą oto na prędce wymyśloną przeze mnie senstencją chcę wyrazić swój stosunek, do tej sytuacji. Więcej powiedzieć nie mogę, bo za krótko tutaj jestem...

Maciej 04.07.2004 18:43

Nie przebywam zbyt dużo na OFF Topic i userów nie znam zbyt dobrze z tego działu Forum...
ale Patrixs utkwił mi w pamięci ...jako jeden z niewielu ,oczywiście pozytywnie.
Szkoda ,że odchodzisz ...ale to Twój wybór .Napewno masz swoje powody, i uważasz je za słuszne...życze Ci powodzenia ,dużo uśmiechu ,i wiele dobrego :) Trzymaj się cieplutko :piwo:

mallow 04.07.2004 19:15

A ja powiem tak, zostan! ale badz w separacji z forum. Tez myslalem o odejsciu, ale poprostu tu nie wchodzilem i jakos milo mi tu znow byc. Dalej zadko bywam ale nie odchodze! I ty zostan
pozdro ;)

michal_zb 04.07.2004 19:29

no cóż, twoja decyzja... chyba jestem zbyt krótko abym Cię dobrze poznał, ale z tego co widzę wyżej to jesteś "swój gość" :) :papa:

czero 04.07.2004 19:36

Nie za bardzo rozumiem.. chcesz odejsc tylko dlatego, ze jeden user napisal, ze twoj topic to dno??
Bez sensu...
Nie wiem czy zartujesz czy nie, ale wedlug mnie powinienes jak najbardziej zostac, bo nie ma zadnego powodu zebys odchodzil.

Sorki ze to napisze, ale sie zastanawiam jakie kroki bys podjal, jezeli ktos by cie zbluzgal, albo wysmial (patrz: ostatnia sprawa z Berionem i jego postami).

Poza tym, jak juz napisal spock tyle pozytywnych reputacji z nieba sie nie wzielo ;).

Mowie ci, zostan :). Dla mnie jestes :spoko: koles.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:48.