![]() |
Gdzie w necie płytki kupujecie?
Witam,
Mam już dość Delfina: http://www.delfin-cdr.pl/ Bardziej niewygodnego sklepu internetowego nie widziałem. Webmastera powinny porządnie wychłostać :bicz: Do tego wadliwa wyszukiwarka (głupieje jak się wpisze DVD+RW), no i przede wszyskim - braki w towarze, puste półki, jak w PRL-u. O cenach się nie wypowiadam, bo się nie znam. Pytanie: Jakie inne sensowne polskie sklepy internetowe z nośnikami DVD polecacie? Dzięki, latet |
Wkrotce ruszy fajny sklepik. Mam znajomych sprzedajacych plyty i wpadlismy na pomysl zeby wszystkim uzytkownikow forum dac upust :) . Stosowny baner reklamowy pojawi sie na gorze na forum. Za okolo tydzien ruszy implementacja. Asortyment maja bardzo duzy, jeden z najwiekszych w necie (teraz sprzedaja na allegro).
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak dla mnie Delfin jest the best. Ale nie jako sklep sieciowy, tylko jako zwykły sklep. Podjeżdżam raz na jakis czas, co nieco kupie i spoko. No ale mieszkam w Breslau i to ułatwia sprawę ;). Nie wiem jak radzą sobie jako sklep internetowy.
Jabba |
www.arcomp.com.pl jest the best, ale zdradzę, że sprzedają również na Allegro -- za parę złotych taniej, niż w ich sklepie.
|
A ja ostatnio kupuje w www.komputronik.pl.Ceny często sie zmieniaja i ostatnio bralam Verbatim Digital movie za 5,79, a tdk - x4 za 4,79.W duzych miastach maja sklepy wiec mozna odebrac osobiscie nie ponoszac kosztow przesylki.
|
www.komputronik.pl ??? Np. Pentagram Freezone QC-80 Cu za 113.80 PLN a w MM Górczewska 90 PLN itd. Są kiepscy w cenach jak widać i to sporo. Ale na giełdzie komputerowej k. GOS-u też są tacy co potrafią nawet o 200% brać więcej niż sklepik obok. Trzeba uważać!!!
|
Witam
Jestem tu nowy, jeżeli chodzi o płyty dvd-r to kupuje w sklepie CDLANDPLUS, kontaktuje się przedewszystkim przez allegro, a mają niezłą ofertę dvd-r Verbatim 50 sztuk za 188 zł (3,75 za sztukę). Ja kupuje u nich właśnie Verbatimy i Intenso (2.75 za sztuke). Dobry kontakt szybka wysyłka, nie miałem jeszcze z nimi problemów. Na allegro mozna ich znaleźć np. tu http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=596109 Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:55. |