![]() |
Obudowa w Nokii 5510
Siemano!!
Może wy mi powiecie bo nigdzie nie moge tego znaleźć jak się ściąga przedni panel w Nokii 5510?? Bo za cholere nie moge do tego dojść, a w sklepie gościu chce za wymiane obudowy 10 zł!! Please help!! :ysz: |
cutat z http://www.nokia.com.pl/nokia/telefo...d738.html#faq5
5. Czy Nokia 5510 ma wymienne obudowy? Nie. Obudowę telefonu Nokia 5510 wybiera się tylko raz, podczas zakupu aparatu. |
To pozostaje Ci chyba jedynie łom i piłka ;) (żart oczywiście) nic innego nie zrobisz - niestety
Pozdro |
zdejmij klapkę gdzie masz baterię są tam 4 śrbubki bierzesz odpowiedni śrubowkręt odkręcasz zakladasz nową uważaj na modul muzyczny to wszystko obudowę się zdejmuje w 9 minut
|
do sie wymienic... na allegro mozna kupic przemalowane albo sciagane z innych kontynetow panele (czerny, bialy i inne) Z tego co wiem na europe jest niebieski i czerwony.
Tak jak pisal memorando - sa srubki, tylko trzeba miec srubokret (taka mala gwiazdka) edit- jednak z kolorami troche pomieszalem, na tej stronie podanej przez Igloo jest napisane dokladnie ale nie o to chodzilo ;) |
Cytat:
Sorki za tą niepoważną odpowiedź, ale mam dzisiaj trochę skrzywione poczucie humoru ;) |
Spoko dzięki woiem że idzie tylko nie wiem jak. A z tymi czterema śrubkami: tylko 2 znalazłem a pozostałe 2 za chiny nie ma
|
pod to srebrna naklejka (pod bateria) czuje jakies zaglebienia, moze tam sie schowaly... sprawdz
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam śrubokręt specjalny ale za chiny nie widze tych śrubek. @memorando masz może screena tego fona? jak tak to wrzuć mi na maila albo co.
|
toidz moze do tego serwisu i tylko zapytaj gdzie sa te sruby... kasy za to nie wezma :)
|
Dobra jutro pójde, zobaczymy co powiedzą.
|
Cytat:
na wyswietlaczu mam sporo kurzu |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:21. |