![]() |
Jeśli ktoś zna jakieś polskie strony z takimi wzorami jak podzielić gry to prosze podajcie mi ją.
|
Cytat:
A wiec NIE! To sa programy do filmow w formacie DVD. (i mala uwaga: -DVDShrink nie kompresuje filmow (robi to np.wieloprzebiegowo DVDRebuilder) Shrink tnie bitrate filmu, wiec jakosc przy sciskaniu filmu powyzej pewnej wielkosci, drastycznie obniza jakosc filmu!!! Dla TV to niewielka strata bo i jakosc TV jest koszmarna, ale na ekranie kompa, albo dobrym HDready wyglada to strasznie) Ps: tak sobie napisalem, mialem taka potrzebe - po prostu. |
To są programy do obróbki filmów, a nie gier. NiIe znam takiego programu. Kup oryginał i po kłopocie.
|
gry tak ***322;atwo nie podzielisz ;) niekt***243;re sie da by***322;a kiedys nawet strona z instrukcjami jak to zrobi***263;
|
Aktoś wogóle zna jakis program , który dzieli gre okolo 8 gb na dwie dvd??
|
Cytat:
|
Mam pytanie czy te wszystkie programu, ktore wymienialiście dziela takze gry na 2 dvd. Czekam na odpowiedż.
|
Cytat:
|
Cytat:
ładujesz na nowo oryginał, wycinasz drugą połowę rozdziałów i zapisujesz dla 2dvdr. ps. bede to musiał chyba opisać wkrótce na mojej stronce :) jako szybką i prostą metodę dzielenia z zachowaniem menu na kazdej płytce. |
Cytat:
W nim można naprawdę wiele zrobić, ale gdzie jest podział na 2 płytki? Oczywiście jest możliwość ustawienia quality przez zmianę pojemności na inną dowolną. Nożyczki pozwalają wyciąć tylko dowolny chapters. |
wszystko przed nami
Cytat:
|
Cytat:
|
ano mozna
mozna podzielic film na dwie plytki, dodac menu oraz usunac reklamy - jak sie chce. Wszystko jest do ustawienia. Jedynie czego nie mozna ustawic to stopnia spakowania poszczegolnych rzeczy np. dodatkow
|
Cytat:
|
Clonedvd firmy elby tak dzieli ??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:26. |