Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jakie jest Twoje ulubione kobiece imię? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jakie-jest-twoje-ulubione-kobiece-imie-36810/)

michal_zb 11.07.2004 13:02

aha... jeszcze Daria jest fajne, Justyna i Wiola

gallus 11.07.2004 12:57

A mi sie podoba jeszcze Dagmara :D

Patrixs 11.07.2004 12:54

Katarzyna :)

TolBoy 11.07.2004 12:20

Tylko MONIKA a z tymi polskimi dziewczynami to roznie bywa

47 11.07.2004 01:48

Widzę że temat skoczył na sprawy osobiste. Dam Wam małą radę: kobiety nie lubią facetów nieśmiałych,niepewnych siebie, takich którzy boją się wyrażać swoje uczucia. Nawet jak wyznacie co czujecie i ona was odrzuci to ona straci na tym, a wy nie macie nic do stacenia(wychodzę z założenia albo wszytko albo nic). A z przyjaźnią facet-kobieta (facet buja sie w kobiecie) to tak jak marzyc o lataniu a jedyne co się w tym kierunku robić to odpalenie symulatora F-16 i wyobrarzanie sobie że sie lata naprawdę.
I jeszcze jedno, to co chcesz nie zawsze jest tym co naprawdę chcesz mieć.
I jeszcze jedno jeszcze jedno;) Pdobnie jak nasz szanowny towarzysz @Mr_Spock pozanałem kiedyś piękna kobietę o imieniu Agniesia, była niewina, piękna ble ble ble. Miała wszystko co mi się podobało i co chciałem mieć, dałbym sobie rękę za nią uciąć i teraz nie miałbym ręki.
Jak to mówi moja babcia "tego kwiatu jest pół światu" wiec jak nie ta to następna i nie ma co sie łamać tylko cały czas próbować. A miłość i tak istnieje tylko w poezji.
Pozdro

Y@nkee_PL 11.07.2004 01:37

ja tam wole polskie zupki :jem:
a i polskie dziewczyny tez sa the best :spoko: :D

gallus 11.07.2004 00:33

Cytat:

Napisany przez michal_zb
"Michał- przystojny dusigrosz, do tego pierdoła, w******a chińskie zupki." ;)
nawet się zgadza... (po części) :D

P.S.
a z ulubionych imion to: Lidia, Marta, Sylwia...

Michal to napewno to pierwsze sie zgadza, a to dusigrosz to szczegulnie :D, pierdoła chyba również, a co do zupek to nie wiem czy wpie****a ;)

mr_spock 11.07.2004 00:27

Cytat:

Napisany przez michal_zb

P.S.

Wp*** chinskie zupki, czy jestes dusigrosz? :)

;) zartuje :P

michal_zb 10.07.2004 22:05

P.S.

Mily_ 10.07.2004 20:44

Cytat:

Napisany przez pppnet
Dzięki za dobre słowa. Nadziei nie tracę... i cały czas staram się JĄ do siebie przekonać...

A wierzysz w garbate aniołki?? No przecież żartuje. Nie trać nadzieji a co najważniejsze: przez nią nie odkładaj wszystkiego innego na bok.

Loczek 10.07.2004 09:49

Cytat:

Napisany przez Berion
A moje ulubione imię kobiece to Kasia... Ehhh
Spotkałem taką kiedyś. Była śliczna, piękna, mądra, ciepła, miła, serdeczna, inteligętna, błyskotliwa. Czysta (fizycznie i duchowo). Była istotą doskonałą. Aniołem na ziemi. Światłem pośród ciemności. Nie skalana ludzką głupotą i niegodziwością. Niewinna, ale przy tym nie naiwna. Prawdopodobnie już nigdy w życiu nie spotkam takiej istoty. To nie była "dziewczyna przygoda", a taka na całe życie. Perfekcyjny twór Boga... Jedyna na tym globie doskonałość...

Imię jej zostało mi w pamięci i pewnie dlatego podświadomie - Kasia podoba się najbardziej... ...

:szczena: Rozwaliłeś mnie tym tekstem :) Mi też podoba się imię Kasia. Ale wole Agnieszke :)

Maciej 10.07.2004 09:39

a ja nie mam swego ulubionego żeńskiego imienia ...;)

pawelblu 10.07.2004 08:03

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Berion, Ty to chyba masz wrodzone poczucie piekna... powinienes proza pisac :)

Ja bym nie chcial czytac wiecej "inteligętna" ...

Chociaz jak tak sie czyta to co pisze i wylazi taki byk to nawet to smiesznie wyglada :)

mr_spock 10.07.2004 00:06

Cytat:

Napisany przez pppnet
Dzięki za dobre słowa. Nadziei nie tracę... i cały czas staram się JĄ do siebie przekonać...

I zastanow sie, czy "gra" jest warta swieczki... kilka razy sie tak staralem staralem... i okazalo sie, ze nie warto bylo. Nie zawsze dobra kolezanka moze byc dobrym materialem na dziewczyne.
Ja teraz na kobiety patrze jak na potencjalne matki moich dzieci... nie zebym sie spieszyl, nawet nie chce, ale w zyciu to roznie bywa... jak to sie mawia "Czlowiek strzela, Pan Bog kule nosi" ;) doslownie i w przenosini ;)

Y@nkee_PL 10.07.2004 00:00

Cytat:

Napisany przez pppnet

badz czujny... staraj sie wychwycic chwile, w ktorych potrzebowala by pocieszenia, dobrego slowa, wspieraj ja a nie zostanie ci to zapomniane no i moze w koncu sie doczekasz :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03.