![]() |
aha... jeszcze Daria jest fajne, Justyna i Wiola
|
A mi sie podoba jeszcze Dagmara :D
|
Katarzyna :)
|
Tylko MONIKA a z tymi polskimi dziewczynami to roznie bywa
|
Widzę że temat skoczył na sprawy osobiste. Dam Wam małą radę: kobiety nie lubią facetów nieśmiałych,niepewnych siebie, takich którzy boją się wyrażać swoje uczucia. Nawet jak wyznacie co czujecie i ona was odrzuci to ona straci na tym, a wy nie macie nic do stacenia(wychodzę z założenia albo wszytko albo nic). A z przyjaźnią facet-kobieta (facet buja sie w kobiecie) to tak jak marzyc o lataniu a jedyne co się w tym kierunku robić to odpalenie symulatora F-16 i wyobrarzanie sobie że sie lata naprawdę.
I jeszcze jedno, to co chcesz nie zawsze jest tym co naprawdę chcesz mieć. I jeszcze jedno jeszcze jedno;) Pdobnie jak nasz szanowny towarzysz @Mr_Spock pozanałem kiedyś piękna kobietę o imieniu Agniesia, była niewina, piękna ble ble ble. Miała wszystko co mi się podobało i co chciałem mieć, dałbym sobie rękę za nią uciąć i teraz nie miałbym ręki. Jak to mówi moja babcia "tego kwiatu jest pół światu" wiec jak nie ta to następna i nie ma co sie łamać tylko cały czas próbować. A miłość i tak istnieje tylko w poezji. Pozdro |
ja tam wole polskie zupki :jem:
a i polskie dziewczyny tez sa the best :spoko: :D |
Cytat:
|
Cytat:
;) zartuje :P |
"Michał- przystojny dusigrosz, do tego pierdoła, w******a chińskie zupki." ;)
nawet się zgadza... (po części) :D P.S. a z ulubionych imion to: Lidia, Marta, Sylwia... |
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja nie mam swego ulubionego żeńskiego imienia ...;)
|
Cytat:
Chociaz jak tak sie czyta to co pisze i wylazi taki byk to nawet to smiesznie wyglada :) |
Cytat:
Ja teraz na kobiety patrze jak na potencjalne matki moich dzieci... nie zebym sie spieszyl, nawet nie chce, ale w zyciu to roznie bywa... jak to sie mawia "Czlowiek strzela, Pan Bog kule nosi" ;) doslownie i w przenosini ;) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03. |