![]() |
sorry ale przelecialem scannerem i nie wykryl ŻADNYCH zabezpieczen !
aha to nie jest 1 tylko 2 sturmovika i jesli trzeba wlozyc krakowiaka to na ktora plytke najlepiej ,czy to jest obojetne ? PS zalatwilem sobie jeszcze old republic i colin 4 i jest pare plikow z kraksem ktory wybrac ? juz podawalem http z gry twierdza skad mam wiedziec jak plik sciagnac i wsadzic ???????? (moj najwiekszy problem) @ndy no wlasnie tylko, ze ta plytka nie miala zabezpieczen i nie trzeba cuksa gram normalnie |
Cytat:
|
Po pierwsze Cokierek jest to aplikacja z których usunięto zabezpieczenie np. SafeDisc. SecuROM, Tages.
Cytat:
( no prawie ) i posiada sygnature cyfrową którą ma orginał z którego robiono kopie. Albo jeżeli masz orginał. |
siemka
zainstalowalem IL2S bez cukierka i gram czyli niektore gry nie potrzebuja go ? po czym to poznac ? a moze jak plytka nie ma zabezpieczen to nie potrzeba krakersa ? :mruga: |
Witam.
Pytanie nr. 2. 1. Odpalasz nero burning rom. 2. Zamykasz onko te w ktorym wybierasz czy to ma byc dysk z danymi, audio, vcd itd. 3. Na pasku wybierasz Dodatki -> Zapis sciezek 4. Wybierasz naped w ktorym masz plyte. 5. Na dole wybierasz Format zapisu pliku i zmnieniasz z nrg na iso. 6. Okreslasz miejsce zapisu i wybierasz Reczna metode tworzenia nazwy pliku. 7. I to wszystko. Mozesz jeszcze wybrac Opcje i zmienic predkosc odczytu. A tamtych nie zaznaczaj np. Korekcja Jitter A co do pytania nr. 1 to .... tu sie nie udziela takich porad ale powim ci tylko ze cukierek ma inna pojemnosc niz oryginal, cukier do wersji ang nie pasuje do polskiej (ale niejestem pewien). Powinno ci starczyc. |
witam
moj poprzednik zadawal interesujace pytanka a ty odpowiadalej mu bardzo prosto (jak dla nas amatorow wypanania) dobrze to juz bylo nie musze sie pytac :spoko: mam tylko jeszcze takie problemy : h*t*t*p://spacetarget.com/games/pc_stronghold_crusader.shtml -co mam sciagnac z tej stronki ?? jak mam rozpoznac cukierka ?? i wreszczie ja mam polska wersje tej gierki , a tam jest eng czy moj krakers bedzie pasowal ?? jak zrobic obraz ISO w nero !!! prosze o szybka i prosta :podbite: odpowiedz :) |
bardzo ci dziekuje
PS usciskaj agusie ;-) |
|
Dzieki ze masz anielskiiiiiiiiiiii spokoj ,ale wiesz mam nagryware 3 tydnie i nie jestem w tym genialny , dlatego sie pytam ,wiem ze jak przegrywam nieoryginala to cukierek jest tam kaj powinien byc ,ale ja zgrywam oryginaly, wiec cuki musze sam wsadzic.
Ostatnie pytanko (chyba <piwko>) czy sa jakies specjalne stronki z tymi cuksami ,czy mozna to sciagnac z pierwszej lepszej stronki z netu ,jesli tak to skad mam wiedziec czy jesli na jednej nie ma a na drugiej moze byc ;-) |
Master :) wysiadam z fotela ale co tam. Cukierki sie sciaga. Jesli masz gry od kogos przegrywane to na plycie powinien byc katalog C*r*a*c*k. Albo np. deviance jesli gra jest przerabiana przed Deviance Team. A cukry sciaga sie z netu.
|
:mruga:
mam tylko jedno pytanko skad wiedziec mam ze dana gra ma cukierka ??? bo jak przegralem w nero (Settlers 4) to musze miec krakersa (wyjatkowo slony) :smutny: czy sie je jakos robi :nie: sciaga z jakies stronki ??? juz nie mam sil :glaszcze: (( PS caluski dla twojej aguski :cool: |
MasterRed masz szczescie ze Bozia obdazyla mnie anielska cierpliwoscia :) ale to dzieki dziewczynie tak na marginesie :) (czytaj na avatarem). Wroce tylko do pkt. 3. Wloz plyte do napedu i zgraj jej zawartosc dojakiegos katalogu na dysku twardym. Potem utworz w tym katalogu lkatalog c*r*a*c*k (bez gwaizdek) :) i wgraj tam tego krakersa. POtem odpal nero i wklej pliki i katalogi z tego katalogu do ktorego wgrywales zawartosc plyty do kompliacji nero. Tak zeby pliki setup i autorum byly w katalogu glownym plyty. I po balu. na punkt. 4 odpowiem tobie jak napiszesz jaka to gra.
|
ja p******* OK !!! :spoko: :spoko: :spoko:
dzieki juz wszystko czaje ,ale ze mnie c**** dziekuje za pomoc, wyrozumialosc, cierpliwosc :piwo: :) :) :) pozdrawiam za***ista stronka :spoko: |
cze
1. ja nie robie obrazow (image) by potem te obrazy wypalac w alcoholu (taki bezser to jeszcze nie robilem) 2. wiem ze gra jest dobrze nagrana bo ma zabezpieczenia 3. ja chce tak ja przegrac by tych cholernych zabezpieczen nie bylo !!! 4.sorry ale jestem bardzo nowy na tym forum i nie wiem co to cukierek :zawstydz: (prosze mi to wyslac na maila co to jest ,bo wiem ze cos co nie powinno sie tu pisac :niepow: ) dzieki za cierpliwosc pozdrawiam |
Cytat:
PS. jesli ja przegrales w alkoholu a chcesz zrobic obraz w ultraiso albo winiso i wywala tobie bledy to znaczy ze kopia jet ok !!! :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29. |