![]() |
Nie Wiem co wybrać !!!
Mam Do wyboru pare nagrywarek i nie wim, którą wybrać ??? ???
może ktoś z Was mi doradzi :spoko: :spoko: :help: CD REC. SONY CRX230E1 52/32/52 OEM CD REC. LITE ON 52/32/52 BULK+SOFTWARE CD REC. LITE-ON 52/32/52 OEM CD REC. LG 8526B 52/32/52 OEM CD REC. BENQ 52/32/52 BOX Z góry dzięki za rady :spoko: :spoko: |
Jeśli jesteś z Polski to kliknij na słowo szukaj, a jeśli z Angli to serdecznie przepraszamy że "nasz" portal nie ma wybory języku... ale Angielski jest język międzynarodowy...
SEARCH = szukaj Ja rozumiem coniektórych użytkowników, ale czy Oni czytali regulamin? Jest tam napisane... najpierw szukaj następnie pisz... A co Tych napędów to Lite-ON i Sony to tosamo, BenQ to nie polecam, LG... może być... ale ja wybrał bym Sony i przerobił go na Lite-ON, ponieważ pewien znajomy twierdzi że Sony jest cichszy a cena ta sama ;). To nawet jeśli nie jest cichszy to nie szkodzi :) Ale gwarancje tracisz po zmianie biosu... Wybór należy do Ciebie... Lite-ON / LG :) |
Baku... :)
sprawdzilem tego soniacza u kumpla... tragedia :ysz: tacka tak chodzi jakby ktos wczesniej chcial ja wyrwac no i robi przez to troche halasu... TRAGEDIA :cisza: no ale wlasnie nie wiem czy tak bylo od poczatku czy faktycznie kumpel moze zahaczyl o tacke... a moze to wina tego ze on to kupil w super-markecie :P a tam wiadomo jakie oni maja super komputery itp. :haha: no i do tego dal sie wydymac... napisali w ulotce PROMOCJA i sie chlopak napalil nie sprawdzajac ile taki naped w normalnym sklepie moze kosztowac... no i sie okazalo ze przeplacil ~20zl ^_^ tez mi Promocja :blee: no ale jak widac magia napisu PROMOCJA robi swoje ;) |
Ja raz zmieniałem tacke w LTR-52327S... no i i tak chodzi cichutko ;), ale wg. mnie najcichsze tacki to:
Plextor Asus LG ...dalej to nieewiem :) CD REC. LITE ON 52/32/52 BULK+SOFTWARE CD REC. LITE-ON 52/32/52 OEM Róźnica polega na tym że OEM to czasami napęd + oprogramowanie a czasami sam napęd... a BULK+SOFTWARE to jest napęd + oprogramowanie, czyli OEM to będzie chyba tylko napęd... jeźeli masz nero to weź OEM, ale ja z tych dwóch bym wziął BULK+SOFTWARE a najlepiej box... do kolekcji, ale to ja a nie Ty... |
Też polecam LiteONa 52327S i najlepiej w pudełku. Ceny są podobne w stosunku do OEM. A Baku [PL] co do zmiany BIOSa to traci się wtedy gwarancje kiedy podczas zmiany cus pójdzie nie tak i w domku nie da się przywrócić. A wiem to na przykładzie swojej dawnej palarki LG 8480B. Zmieniałem w niej Firmware 3 razy pożniej mi padła nie od zmiany BIOSu. Zaniosłem do serwisu i zrobili. Nie rzucali się że była fleszowana.
Pozdro |
Wiem że się gwarancje traci, ale jak coś siądzie czy cuś to wgrywasz spowrotem bios od LTR-52327S
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:09. |