![]() |
ISO i WinOnCD 3.7
Ściągnąłem obraz płyty z dystrybucją Linuxa i teraz chcę wypalić płytkę. Mam WinOnCD 3.7, czy można go użyć do wypalenia z obrazu ISO?
Jeżeli nie, to jaki darmowy i nie gryzący się z WinOnCD program można użyć do wypalania z ISO? |
np nero, nie musisz rejestrowac, mozesz skorzystac z wersji demo
|
Cytat:
A teraz odpowiedź. Najlepszy do ISO jest FireBurner, nie trzeba instalować, wystarczy wypakować i nagrać, rejestrować też nie trzeba a nagrywa tak jak trzeba Ten mały wierszyk powinien załatwić sprawę raz na zawsze!!!!!!!!!! |
taaaaa
nie slyszalem aby od takiego polaczenia komus wywalila sie windoza. co do fireburnera to kiedys v 1.06 byla spx, a teraz 2.0 mozna sobie wsadzic w dupe. |
Witam
Co do WinOnCD i Nero ......sam uzywam tego konfigu i nie mam zadnych problemow . Sprawa Fireburner'a raz uzylem ( na probe) i...zepsul mi plyte CDRW tzn po nagraniu juz do niczego sie nie nadawala . Pozdrawiam |
OK. To teraz pora na krótką i zaskakującą odpowiedź, którą znalazłem. WinOnCD czyta pliki ISO bez problemu!
Należy tylko zmienić rozszerzenie pliku na raw i użyć projekt typu Track Image. Wsio. Działa. Sprawdziłem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:36. |