![]() |
Panowie sam się smieję. Ale jak w winampie 5.05 ustawić by przy plikach mp3 w trybie VBR pokazywał się aktualny bitrate. W starszej wersji 2.9x był to standard. A i gdy używam klasycznych skór mogę ustawić jednoklikową obsługę playlisy a w przypadku skóry modern, jeżeli można to gdzie bo nieznalazłem.
|
Rzeczywiscie tak jest.
Ja do tej pory mialem starsza wersje Winampa - 5.0rc666 chyba i po wgraniu tej wtyczki wyskoczyl komunikat o niezgodnosci plug-ina z wersja winampa. Sciagnalem najnowsza wersje - 5.05 i w sumie nic nie sprawdzajac wgralem ww. wtyczke i dzialala. Stad edit mojego poprzedniego posta. Po przeczytaniu twojego pota przeinstalowalem winampa i rzeczywiscie jest tam ta wtyczka od razu. Sorki za ewentualne wprowadzenie w blad, a tobie Yankee za uswiadomienie ;). |
hmm... ale przeciez wtyczki wizualne i DSP odpala się osobno
no chyba, że źle coś zrozumiałem ??? Cytat:
|
Podepne sie pod temat z moim pytaniem.
Czy wie ktos jak sie nazywa i gdzie moge znalezc plug-in do winampa, ktory pozwoli na tworzenie kolejki piosenek z aktualnie zaladowanej playlisty. Chodzi o to ze majac zaladowana playliste z dajmy na to 500 piosenkami chcialbym odsluchac np. 10 w kolejnosci ustawionej przez siebie. Wiem ze jest cos takiego mozliwe po wcisnieciu "j" i w okienku "jump to file" powinna pojawic sie taka opcja. Niestety nie wiem jak sie nazywa plug-in, ktory by to umozliwial. Jezeli ktos by wiedzial, to prosze o pomoc :piwo: -Edit- Znalazlem :jupi: Plug-in nazywa sie po prostu "jump to file extra" i jest on dostepny na oficjalne stronie winampa ->TUTAJ Bardzo przydatne narzedzie ;). |
Cytat:
|
Tak jest to możliwe jest taka wtyczka która daje możliwość odtworzenia kilku wtyczek na raz niestety niepamiętal jak się nazywa powinna być na stronach winampa
|
podpinam sie pod to...
Tez chcialem kiedys tak zrobic. Jednak teraz korzystam z Foobara, ale warto wiedziec cos o WinAMPie |
Winamp
Ilość załączników: 1
Siemano mam pytanie czy można w Winampie otworzyć kilka wtyczek jednocześnie?? Bo słyszałem kiedyś o takim programiku. Chce np. otworzyć takie głośniki jak na załączonym obrazku i dodatkowo plugin do podbicia niskich tonów.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |