![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
-----------------post 10:49----------------------- Cos się stało z licznikiem tepsy, oto dzisiejszy screen. Juz wczoraj zauważyłem że nie mam naliczonych MB, ale dzisiaj widze ze data się nie zgadza! http://jeway.w.interia.pl/neo.JPG |
moze u Yahola jest tak jak u mnie - zalozylem sobie poltora roku temu 128/64 i od tego czasu juz dwa razy mi przyspieszali, a oplata sie nie zminila nawet o grosz,teraz mam teoretycznie 320/96, ale stabilnie ssie mi 44,7-44,8 KBps... wiecie jak fajnie :D
eh,alei tak w pracy mam "troche" szybsze lacze... rekord zmierzony - ponad 600KBps czyli kolo 4,7 Mbps :banan: na moim stanowisku, a mozna pewnie i szybciej :banan: stbilnie kolo 300 - 400,chyba ze jest duze obciazenie |
Cytat:
|
Cytat:
A siedzenie na mule, narowiste bydle, jest ....niewygodne:D d..a boli:D |
Cytat:
Niech zgadne, masz neo 640 ;) |
Malo! Moj dzienny traffic, to:
-4GB downloadu, -3GB uploadu. Ale to patologja :D Srednio. Zakladajac tylko poczte i download upgradu do windy, troche progsow, to 15GB miesiecznie to minimum. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Prezent od TPSA na wakacje :P
|
Panowie, nie macie się czego obawiać w tym miesiącu (nieoficjalnie) nie ma limitu na neo 320 i neo 128, potwierdzone przez parę osób z innego forum.
|
Z tego co wiem to i ściąganie i wysyłanie, więc to strasznie mało, ktoś powyżej policzył ile to godzin ściągania.
|
Cytat:
Ale w jakiej jakosci? A jak to jest w neo 128? Masz ograniczony transfer 5gb. Ale czy te 5gb to sciaganie, wysylanie, czy zarowno jak i sciaganie i wysylanie? |
Radio zrzera okolo 5kb-15kb i to w całkiem dobrej jakości.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:09. |